Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotiva FC julyana
Normal Tactiek Attack
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 48.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Mezzana geeft een hoge lob. Jordão rent richting de bal. Beterraba begaat een overtreding. Jordão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurlej wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Statu onderschept slim de pass. Statu met een sublieme pass. van der Velde geeft de bal voor. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Simães maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:1

5e minuut.
Kurlej onderschept slim de pass. Kurlej met een sublieme pass. Daar is Montford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montford geeft een lange en hoge pass. Ebetürk maakt een snoekduik en kopt de bal. Simães bokst de bal weg. Kurlej rent richting de bal. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:2

7e minuut.
Ebetürk probeert naar een medespeler te passen. Montford rent richting de bal. Montford passt de bal met de wreef. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. Simães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:3

10e minuut.
Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk speelt de bal door. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej draait met de bal, schiet en ... Simães probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:4

11e minuut.
Montford speelt de bal door. Ebetürk rent richting de bal. Daar is Kurlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is van der Velde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Velde passt de bal in één keer door. Borja rent richting de bal. Kurlej onderschept slim de pass. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. Simães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Montford geeft een lange en hoge pass. Borja controleert de bal met de borst. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. Simães maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:5

27e minuut.
van der Velde met een sublieme pass. Mezzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzana probeert naar een medespeler te passen. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk geeft de bal voor. Simães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:6

35e minuut.
Simães trapt de bal weg van het doel. Montford kopt de bal weg. Wisiński met een sublieme pass. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Simães trapt de bal weg. van der Velde kopt de bal weg. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Beterraba is nu in balbezit. Wisiński probeert naar een medespeler te passen. Jordão rent richting de bal. Jordão schiet op doel. Na een snelle pass probeert Violento de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kurlej geeft een lange en hoge pass. Daar is Jordão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kurlej krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:7

43e minuut.
Ebetürk kopt de bal weg. Jordão bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordão passt de bal zonder na te denken. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej schiet op doel. Simães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sócrates de bal. Wisiński is nu in balbezit. Wisiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiva FC 86%, julyana 14%.
Locomotiva FC - julyana 0:7

46e minuut.
van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde geeft de bal voor. Montford heeft problemen om de bal te vangen. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. Simães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:8

49e minuut.
Montford rent richting de bal. Montford geeft een hoge lob. Violento heeft problemen om de bal te vangen. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mezzana probeert naar een medespeler te passen. van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde geeft de bal voor. Kurlej rent richting de bal. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:9

52e minuut.
Wisiński geeft een hoge lob. Jordão bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordão passt de bal met de wreef. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:10

54e minuut.
van der Velde passt de bal in één keer door. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński passt de bal in één keer door. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. Simães bokst de bal weg.

56e minuut.
Kozak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wisiński de bal. Wisiński passt de bal met de wreef. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jordão zal de hoekschop nemen. Ebetürk geeft de bal voor. Montford heeft problemen om de bal te vangen. Montford haalt uit met een fantastische trap. Simães maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej schiet op doel. Simães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
van der Velde kopt de bal weg. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk geeft de bal voor. Wisiński controleert de bal met de borst. Wisiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
van der Velde passt de bal zonder na te denken. Wisiński is nu in balbezit. Wisiński passt de bal in één keer door. Montford bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mezzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzana passt de bal met de wreef. Wisiński met een sublieme pass. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pedroso is nu in balbezit. Montford verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Montford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montford geeft de bal voor. Ebetürk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:11

65e minuut.
Cini speelt de bal door. Blitz heeft problemen om de bal te vangen. Kurlej rent richting de bal. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Montford kopt de bal weg. Daar is Wisiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wisiński met een sublieme pass. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mezzana is nu in balbezit. Mezzana geeft een hoge lob. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... Simães werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jordão passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sócrates de bal. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk schiet op doel. Simães probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:12

72e minuut.
Ebetürk met een sublieme pass. Daar is van der Velde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Velde geeft de bal voor. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:13

74e minuut.
Beterraba rent richting de bal. Jordão onderschept slim de pass. Jordão met een sublieme pass. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:14

78e minuut.
Mezzana is nu in balbezit. Mezzana geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurlej draait met de bal, schiet en ... Borja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:15

82e minuut.
Mezzana verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzana passt de bal zonder na te denken. Wisiński met een sublieme pass. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Borja de bal. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:16

85e minuut.
Daar is Montford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montford geeft een hoge lob. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:17

86e minuut.
Cini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Blitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - julyana 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiva FC 89%, julyana 11%.
Locomotiva FC - julyana 0:18