Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tarumã Team Kelly
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Klungelig pakt Pavanati de bal. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati onderschept slim de pass. Pavanati geeft de bal voor. Petry springt en kopt de bal. Pinga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ribas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alencar de bal. Alencar geeft de bal voor. Pedroni kopt de bal weg. Klungelig pakt Akkari de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tarumã - Team Kelly 0:1

12e minuut.
Inworp. Panke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati verovert de bal door een tackle van achteren. Pavanati geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano onderschept slim de pass. Varela rent richting de bal. Varela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Figo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figo geeft een lange en hoge pass. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano verovert de bal door een tackle van achteren. Yano haalt uit met een fantastische trap. Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tarumã 56%, Team Kelly 44%.
tarumã - Team Kelly 0:1

52e minuut.
Varela passt de bal in één keer door. Pavanati is nu in balbezit. Pavanati passt de bal met de wreef. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Akkari probeert naar een medespeler te passen. Magnaguagno heeft problemen om de bal te vangen. Ribas begaat een overtreding. Magnaguagno raakt geblesseerd tijdens het duel. Torres Martinez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Pedregosa is nu in balbezit. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Petry rent richting de bal. Petry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Pedregosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ponciano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tarumã 54%, Team Kelly 46%.
tarumã - Team Kelly 0:1