Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dindin Futebol Clube clube atletico tucuman
442 Básica Tactiek JOGO
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
35.4 gemiddelde waardering 49.3
matig Schieten zeer goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Di Quarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Quarto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ateşçi met een snelle inworp. Hoàng Nghị is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lederer passt de bal in één keer door. Nezzar is nu in balbezit. Nezzar speelt de bal door. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - clube atletico tucuman 0:1

23e minuut.
Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk passt de bal in één keer door. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan schiet op doel. Juźwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - clube atletico tucuman 0:2

24e minuut.
Gil speelt de bal door. Chaín is nu in balbezit. Chaín geeft een lange en hoge pass. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Chaín rent richting de bal. Chaín passt de bal in één keer door. Halvari geeft een hoge lob. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Juźwiak trapt de bal weg van het doel. Ateşçi kopt de bal weg. Defranceschi is nu in balbezit. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chaín rent richting de bal. Chaín geeft een hoge lob. Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - clube atletico tucuman 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 60%, clube atletico tucuman 40%.
Dindin Futebol Clube - clube atletico tucuman 0:3

54e minuut.
Ateşçi passt de bal zonder na te denken. Hoàng Nghị rent richting de bal. Hoàng Nghị probeert naar een medespeler te passen. Jerez rent richting de bal. Jerez haalt uit met een fantastische trap. de la Riva Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ateşçi heeft problemen om de bal te vangen. Ateşçi passt de bal zonder na te denken. Nezzar kan de bal niet met de borst controleren. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Juźwiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Acuña geeft een lange en hoge pass. Gil speelt de bal door. Prasnal rent richting de bal. Güneşdoğan onderschept slim de pass. Güneşdoğan schiet op doel. Juźwiak bokst de bal weg.

70e minuut.
Matuszczyk passt de bal met de wreef. Halvari speelt de bal door. Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Güneşdoğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak bokst de bal weg. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Chaín rent richting de bal. Chaín geeft een hoge lob. Nisi kan de bal niet met de borst controleren. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Gil met een sublieme pass. Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - clube atletico tucuman 0:4

89e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een hoge lob. Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan schiet op doel. Juźwiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - clube atletico tucuman 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 56%, clube atletico tucuman 44%.
Dindin Futebol Clube - clube atletico tucuman 0:5