Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
clube atletico tucuman Dindin Futebol Clube
JOGO Tactiek 442 Básica
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 40.2
solid Schieten good
good Passen weak
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Lakićević met een sublieme pass. Leconte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Defranceschi. Defranceschi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Acuña passt de bal zonder na te denken. Pachel is nu in balbezit. Matuszczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matuszczyk krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Zerpa is nu in balbezit. Güneşdoğan onderschept slim de pass. Güneşdoğan passt de bal zonder na te denken. Gil rent richting de bal. Gil geeft de bal voor. Juźwiak bokst de bal weg. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clube atletico tucuman 40%, Dindin Futebol Clube 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
clube atletico tucuman - Dindin Futebol Clube 0:0

58e minuut.
Acuña met de inworp. Lakićević geeft een lange en hoge pass. Leconte is nu in balbezit. Leconte draait met de bal, schiet en ... de la Riva Agüero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - Dindin Futebol Clube 0:1

61e minuut.
Güneşdoğan onderschept slim de pass. Güneşdoğan passt de bal met de wreef. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Güneşdoğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneşdoğan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
clube atletico tucuman - Dindin Futebol Clube 1:1

63e minuut.
Zerpa verovert de bal door een tackle van achteren. Zerpa geeft een lange en hoge pass. Di Quarto rent richting de bal. Leconte verovert de bal door een tackle van achteren. Leconte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Nezzar passt de bal in één keer door. Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk passt de bal met de wreef. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Leconte probeert naar een medespeler te passen. Lakićević is nu in balbezit. Lakićević probeert naar een medespeler te passen. Pachel is nu in balbezit. Pachel schiet op doel. de la Riva Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Zerpa verovert de bal door een tackle van achteren. Güneşdoğan rent richting de bal. Zerpa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Zerpa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zerpa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Nisi verovert de bal door een tackle van achteren. Nisi met een sublieme pass. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisi geeft een lange en hoge pass. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Thouvenel is nu in balbezit. Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk met een sublieme pass. Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clube atletico tucuman 45%, Dindin Futebol Clube 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
clube atletico tucuman - Dindin Futebol Clube 1:1