Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colatina fc vai na sorte
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Floresta rent richting de bal. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara met een sublieme pass. Sargento rent richting de bal. Sargento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - vai na sorte 1:0

6e minuut.
Cohen met een snelle inworp. Canindé geeft een lange en hoge pass. Crespo kopt de bal weg. Lara controleert de bal met de borst. Lara geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Floresta passt de bal zonder na te denken. Canindé is nu in balbezit. Canindé passt de bal zonder na te denken. Rebelo is nu in balbezit. Rebelo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Cohen met de inworp. Canindé rent richting de bal. Canindé met een sublieme pass. Rebelo rent richting de bal. Rebelo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colatina fc 47%, vai na sorte 53%.
Colatina fc - vai na sorte 1:0

46e minuut.
Canindé is nu in balbezit. Canindé probeert naar een medespeler te passen. Clepf rent richting de bal. Sargento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargento haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bonvicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo rent richting de bal. Bonvicino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bonvicino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colatina fc 49%, vai na sorte 51%.
Colatina fc - vai na sorte 1:0