Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vai na sorte Colatina fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Alexandrino is nu in balbezit. Jacaré verovert de bal door een tackle van achteren. Jacaré geeft de bal voor. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Capitão trapt de bal weg van het doel. Bonvicino kopt de bal weg. Cohen controleert de bal met de borst. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dalpont draait met de bal, schiet en ... Daar is Jacaré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonvicino rent richting de bal. Alexandrino verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vai na sorte - Colatina fc 1:0

21e minuut.
Sargento is nu in balbezit. Floresta is nu in balbezit. Sargento verovert de bal door een tackle van achteren. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Jacaré probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dalpont de bal. Jacaré is nu in balbezit. Dalpont verovert de bal door een tackle van achteren. Dalpont draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Canindé is nu in balbezit. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Sargento is nu in balbezit. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vai na sorte - Colatina fc 1:1

33e minuut.
Alexandrino onderschept slim de pass. Alexandrino met een sublieme pass. Daar is Floresta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Garibaldi is nu in balbezit. Carmelo onderschept slim de pass. Carmelo met een sublieme pass. Dalpont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalpont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai na sorte 62%, Colatina fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vai na sorte - Colatina fc 1:1

57e minuut.
Barata met een snelle inworp. Floresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara begaat een overtreding. Lara krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara speelt de bal door. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargento verovert de bal door een tackle van achteren. Sargento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai na sorte 33%, Colatina fc 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vai na sorte - Colatina fc 1:1