Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
clube atletico tucuman F. C. Athletico Itu
JOGO Tactiek Avante
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 38.6
solid Schieten adequate
good Passen weak
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Defranceschi is nu in balbezit. Defranceschi geeft een hoge lob. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Canabrava de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Sinanagić probeert de bal aan de voet te houden. Delarue speelt de bal door. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan draait met de bal, schiet en ... Aguiar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - F. C. Athletico Itu 1:0

30e minuut.
Klungelig pakt Güneşdoğan de bal. Sinanagić begaat een overtreding. Güneşdoğan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matuszczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Güneşdoğan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chaín met een snelle inworp. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk passt de bal met de wreef. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap. Aguiar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maleczek geeft de bal voor. Lederer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lederer passt de bal zonder na te denken. Nezzar heeft problemen om de bal te vangen. Nezzar geeft een hoge lob. Aguiar bokst de bal weg.

45e minuut.
Chaín bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft de bal voor. Klungelig pakt Canabrava de bal. Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clube atletico tucuman 43%, F. C. Athletico Itu 57%.
clube atletico tucuman - F. C. Athletico Itu 1:0

53e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Matuszczyk kopt de bal weg. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap. Aguiar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Aguiar met een harde bal richting middenveld. Abraham rent richting de bal. Matuszczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abraham raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Abraham kan niet meer verder spelen. Picard komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chaín speelt de bal door. Klungelig pakt Gil de bal. Gil passt de bal zonder na te denken. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Halvari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sigurjónsson is nu in balbezit. Sigurjónsson passt de bal zonder na te denken. Carcalete rent richting de bal. Carcalete schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turina probeert de bal aan de voet te houden. de la Riva Agüero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Nezzar de bal. Nezzar passt de bal zonder na te denken. Matuszczyk speelt de bal door. Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan schiet op doel. Aguiar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clube atletico tucuman 33%, F. C. Athletico Itu 67%.
clube atletico tucuman - F. C. Athletico Itu 1:0