Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dindin Futebol Clube Santastico F.C
442 Básica Tactiek 433
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33.9 gemiddelde waardering 24.5
goed Schieten redelijk
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Hoàng Nghị is nu in balbezit. Hoàng Nghị draait met de bal, schiet en ... Rincon kopt de bal weg. Jerez rent richting de bal. Jerez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Kostoulas is nu in balbezit. Kostoulas passt de bal met de wreef. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Santastico F.C 1:0

4e minuut.
Jerez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Nghị rent richting de bal. Sena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Nghị is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Espejo komt bij de bal en schiet. Rio Branco bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Santastico F.C 2:0

6e minuut.
Rincon geeft een lange en hoge pass. Calero Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo met een sublieme pass. Hoàng Nghị is nu in balbezit. Hoàng Nghị schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Espejo speelt de bal door. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị passt de bal in één keer door. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zerpa rent richting de bal. Zerpa geeft een hoge lob. Hoàng Nghị kopt de bal weg. Jerez rent richting de bal. Jerez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rio Branco trapt de bal weg van het doel. Espejo kopt de bal weg. Jerez is nu in balbezit. Jerez haalt uit met een fantastische trap. Rio Branco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Santastico F.C 3:0

14e minuut.
Petry speelt de bal door. Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas passt de bal met de wreef. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Hoàng Nghị is nu in balbezit. Hoàng Nghị passt de bal zonder na te denken. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez draait met de bal, schiet en ... Rio Branco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Santastico F.C 4:0

22e minuut.
Del Piero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ateşçi met een snelle inworp. Daar is Jerez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerez schiet op doel. Rio Branco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Nghị is nu in balbezit. Hoàng Nghị schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Luxemburgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña passt de bal zonder na te denken. Hoàng Nghị heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Nghị schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Santastico F.C 5:0

30e minuut.
Sena probeert naar een medespeler te passen. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves passt de bal met de wreef. Hoàng Nghị is nu in balbezit. Hoàng Nghị schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Del Piero passt de bal in één keer door. Ateşçi probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị haalt uit met een fantastische trap. Rio Branco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Santastico F.C 6:0

33e minuut.
Hoàng Nghị speelt de bal door. Kostoulas geeft de bal voor. Ponce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jerez is nu in balbezit. Jerez draait met de bal, schiet en ... Rio Branco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Santastico F.C 7:0

36e minuut.
Acuña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostoulas is nu in balbezit. Kostoulas speelt de bal door. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña geeft de bal voor. Rio Branco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Hoàng Nghị de bal onder controle te krijgen. Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal zonder na te denken. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Santastico F.C 8:0

40e minuut.
Zerpa rent richting de bal. Zerpa geeft een lange en hoge pass. Neves probeert de bal aan de voet te houden. Ateşçi rent richting de bal. Ateşçi schiet op doel. Rio Branco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 23%, Santastico F.C 77%.
Dindin Futebol Clube - Santastico F.C 8:0

57e minuut.
Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas geeft een hoge lob. Daar is Del Piero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerez rent richting de bal. Jerez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas passt de bal in één keer door. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị draait met de bal, schiet en ... Rio Branco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Neves verovert de bal door een tackle van achteren. Calero Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Calero Suárez met een sublieme pass. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gerardi is nu in balbezit. Calero Suárez geeft een lange en hoge pass. Gerardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jerez rent richting de bal. Jerez draait met de bal, schiet en ... Rio Branco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jerez rent richting de bal. Jerez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Santastico F.C 9:0

72e minuut.
Nisi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jerez kopt de bal weg. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị schiet op doel. Rio Branco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Santastico F.C 10:0

73e minuut.
Hoàng Nghị is nu in balbezit. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce geeft de bal voor. Acuña is nu in balbezit. Acuña haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Santastico F.C 11:0

75e minuut.
Acuña met een sublieme pass. Rincon met een sublieme pass. Ateşçi speelt de bal door. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jerez is nu in balbezit. Jerez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Santastico F.C 12:0

77e minuut.
Espejo passt de bal in één keer door. Acuña rent richting de bal. Acuña speelt de bal door. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Petry heeft problemen om de bal te vangen. Zerpa is nu in balbezit. Zerpa passt de bal zonder na te denken. Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 25%, Santastico F.C 75%.
Dindin Futebol Clube - Santastico F.C 12:0