Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Athletico Itu Dindin Futebol Clube
Avante Tactiek 442 Básica
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 41.6
adequate Schieten good
average Passen weak
adequate Verdedigen good


17e minuut.
Daar is Abraham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leconte kopt de bal weg. Acuña rent richting de bal. Leconte is nu in balbezit. Leconte haalt uit met een fantastische trap. Aguiar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Delarue de bal. Pachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachel draait met de bal, schiet en ... Delarue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguiar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Dindin Futebol Clube 0:1

20e minuut.
Sigurjónsson is nu in balbezit. Sigurjónsson passt de bal met de wreef. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina rent richting de bal. Turina haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Acuña met een snelle inworp. Abraham rent richting de bal. Lakićević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lakićević krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Abraham passt de bal met de wreef. Daar is Turina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espejo. Espejo krijgt een gele kaart. Turina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abraham komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Prasnal passt de bal in één keer door. Espejo geeft een hoge lob. Delarue rent richting de bal. Pachel verovert de bal door een tackle van achteren. Pachel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Dindin Futebol Clube 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Athletico Itu 63%, Dindin Futebol Clube 37%.
F. C. Athletico Itu - Dindin Futebol Clube 0:2

57e minuut.
Sigurjónsson passt de bal met de wreef. Maftei heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete rent richting de bal. Carcalete draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Nisi geeft de bal voor. Ateşçi speelt de bal door. Daar is Delarue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ateşçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşçi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Aguiar met een harde bal richting middenveld. Acuña kopt de bal weg. Maleczek is nu in balbezit. Leconte onderschept slim de pass. Leconte haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Abraham onderschept slim de pass. Abraham passt de bal met de wreef. Zerpa verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Płatek met de inworp. Abraham rent richting de bal. Prasnal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Prasnal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Prasnal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Abraham raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Aguiar trapt de bal weg van het doel. Lakićević speelt de bal door. Ateşçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşçi geeft de bal voor. Birro probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek passt de bal in één keer door. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Dindin Futebol Clube 1:2

78e minuut.
Lakićević geeft de bal voor. Canabrava is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acuña. Acuña krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Athletico Itu 50%, Dindin Futebol Clube 50%.
F. C. Athletico Itu - Dindin Futebol Clube 1:2