Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IBIS o pior time do mundo vai na sorte
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Bacalhau bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bacalhau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flausino met een snel genomen vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cohen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Canindé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenzo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dalpont passt de bal met de wreef. Canindé is nu in balbezit. Canindé geeft een hoge lob. Dalpont rent richting de bal. Dalpont schiet op doel. Alexandrino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IBIS o pior time do mundo - vai na sorte 0:1

23e minuut.
Rebelo rent richting de bal. Flausino is nu in balbezit. Rebelo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebelo haalt uit met een fantastische trap. Alexandrino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Daar is Carmelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flausino is nu in balbezit. Carmelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flausino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Flausino kan niet meer verder spelen. Kogan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IBIS o pior time do mundo 63%, vai na sorte 37%.
IBIS o pior time do mundo - vai na sorte 0:1

64e minuut.
Alexandrino trapt de bal weg van het doel. Bacalhau kopt de bal weg. Perebento heeft problemen om de bal te vangen. Preguinho is nu in balbezit. Preguinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IBIS o pior time do mundo - vai na sorte 1:1

74e minuut.
Canindé speelt de bal door. Kogan is nu in balbezit. Kogan speelt de bal door. Lenzo rent richting de bal. Lenzo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IBIS o pior time do mundo 39%, vai na sorte 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IBIS o pior time do mundo - vai na sorte 1:1