Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
clube atletico tucuman Hellcife Futebol Clube
JOGO Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
12% Spel op eigen helft 88%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 18.6
adequate Schieten unsatisfactory
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lugano trapt de bal weg. Nezzar speelt de bal door. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Lugano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thouvenel heeft problemen om de bal te vangen. Thouvenel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Chaín passt de bal zonder na te denken. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nezzar de bal. Nezzar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Lederer met een snelle inworp. Nezzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Opala bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezzar verovert de bal door een tackle van achteren. Nezzar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Matuszczyk speelt de bal door. Nezzar is nu in balbezit. Nezzar geeft een hoge lob. Daar is Thouvenel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thouvenel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel speelt de bal door. Gracille heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk met een sublieme pass. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Nezzar passt de bal in één keer door. Daar is Matuszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszczyk passt de bal in één keer door. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Daar is Matuszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel schiet op doel. Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - Hellcife Futebol Clube 1:0

36e minuut.
Gil probeert de bal met de borst te controleren. Fernandes de Souza begaat een overtreding. Gil raakt geblesseerd tijdens het duel. Matuszczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vlaicu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Chaín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaín onderschept slim de pass. Chaín geeft een hoge lob. Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Halvari geeft de bal voor. Gil rent richting de bal. Gil geeft de bal voor. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clube atletico tucuman 11%, Hellcife Futebol Clube 89%.
clube atletico tucuman - Hellcife Futebol Clube 1:0

50e minuut.
Halvari met een sublieme pass. Lederer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catariano. Catariano krijgt een gele kaart. Lederer raakt geblesseerd tijdens het duel. Defranceschi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel passt de bal in één keer door. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nezzar passt de bal met de wreef. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Thouvenel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thouvenel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - Hellcife Futebol Clube 2:0

56e minuut.
Lugano speelt de bal door. Halvari is nu in balbezit. Halvari passt de bal zonder na te denken. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel schiet op doel. Lugano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - Hellcife Futebol Clube 3:0

58e minuut.
Nezzar is nu in balbezit. Nezzar geeft een lange en hoge pass. Daar is Senna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk passt de bal in één keer door. Daar is Vlaicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk schiet op doel. Lugano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - Hellcife Futebol Clube 4:0

64e minuut.
Opala bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel onderschept slim de pass. Thouvenel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vlaicu de bal. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Lugano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Thouvenel kopt de bal weg. Klungelig pakt Gracille de bal. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Inworp. Gil met de inworp. Klungelig pakt Vlaicu de bal. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lederer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nezzar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nezzar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vlaicu de bal. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Thouvenel passt de bal zonder na te denken. Vlaicu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gracille neemt vlug de vrije trap. Thouvenel heeft problemen om de bal te vangen. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Matuszczyk de bal onder controle te krijgen. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap. Lugano bokst de bal weg.

78e minuut.
Gil passt de bal met de wreef. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel passt de bal in één keer door. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gracille trapt de bal weg. Matuszczyk kopt de bal weg. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Gracille probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Daar is Halvari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halvari geeft een hoge lob. Thouvenel kopt de bal weg. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Thouvenel geeft een hoge lob. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu schiet op doel. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - Hellcife Futebol Clube 5:0

87e minuut.
Lederer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lederer geeft de bal voor. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - Hellcife Futebol Clube 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clube atletico tucuman 13%, Hellcife Futebol Clube 87%.
clube atletico tucuman - Hellcife Futebol Clube 6:0