Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vai na sorte F. C. Athletico Itu
Normal Tactiek Avante
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 33.1
waardeloos Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Canabrava kopt de bal weg. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Canindé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canindé krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Abraham rent richting de bal. Abraham probeert naar een medespeler te passen. Turina rent richting de bal. Turina draait met de bal, schiet en ... Clepf probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
vai na sorte - F. C. Athletico Itu 0:1

11e minuut.
Sinanagić verovert de bal door een tackle van achteren. Sinanagić geeft een hoge lob. Turina kopt de bal weg. Płatek is nu in balbezit. Płatek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Płatek verovert de bal door een tackle van achteren. Płatek met een sublieme pass. Turina is nu in balbezit. Turina haalt uit met een fantastische trap. Capitão probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Floresta controleert de bal met de borst. Płatek rent richting de bal. Płatek met een sublieme pass. Daar is Turina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turina schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sá Paiva met een snelle inworp. Floresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek rent richting de bal. Płatek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vai na sorte - F. C. Athletico Itu 0:2

32e minuut.
Molak rent richting de bal. Picard rent richting de bal. Picard passt de bal in één keer door. Turina is nu in balbezit. Turina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Abraham geeft de bal voor. Floresta probeert de bal aan de voet te houden. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek verovert de bal door een tackle van achteren. Płatek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai na sorte 72%, F. C. Athletico Itu 28%.
vai na sorte - F. C. Athletico Itu 0:2

47e minuut.
Delarue geeft de bal voor. Turina is nu in balbezit. Floresta rent richting de bal. Turina verovert de bal door een tackle van achteren. Turina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard geeft een hoge lob. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek schiet op doel. Clepf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capitão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Canindé passt de bal in één keer door. Picard probeert naar een medespeler te passen. Turina is nu in balbezit. Turina schiet op doel. Clepf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Picard passt de bal met de wreef. Floresta is nu in balbezit. Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. Turina is nu in balbezit. Turina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Floresta rent richting de bal. Picard is nu in balbezit. Picard met een sublieme pass. Turina heeft problemen om de bal te vangen. Turina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak draait met de bal, schiet en ... Capitão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vai na sorte - F. C. Athletico Itu 0:3

81e minuut.
Abraham geeft een hoge lob. Daar is Cohen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina rent richting de bal. Turina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
vai na sorte - F. C. Athletico Itu 0:4

84e minuut.
Abraham heeft problemen om de bal te vangen. Floresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abraham krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Floresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham speelt de bal door. Turina rent richting de bal. Turina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Abraham met een snelle inworp. Płatek is nu in balbezit. Met opzet legt Sá Paiva zijn tegenspeler op de grond. Płatek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Płatek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai na sorte 77%, F. C. Athletico Itu 23%.
vai na sorte - F. C. Athletico Itu 0:4