Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Athletico Itu vai na sorte
Avante Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
18 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 15.3
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Sinanagić met een sublieme pass. Carcalete rent richting de bal. Carcalete passt de bal in één keer door. Turina is nu in balbezit. Turina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Carmelo probeert de bal met de borst te controleren. Sigurjónsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Floresta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turina rent richting de bal. Turina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Sigurjónsson passt de bal met de wreef. Turina is nu in balbezit. Turina met een sublieme pass. Carcalete rent richting de bal. Carcalete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Abraham rent richting de bal. Klungelig pakt Abraham de bal. Abraham passt de bal zonder na te denken. Carcalete rent richting de bal. Carcalete haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Melo is nu in balbezit. Sigurjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson passt de bal zonder na te denken. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Floresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Floresta passt de bal met de wreef. Płatek rent richting de bal. Płatek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sigurjónsson met een sublieme pass. Abraham rent richting de bal. Abraham passt de bal in één keer door. Turina rent richting de bal. Turina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Melo de bal. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete passt de bal zonder na te denken. Turina is nu in balbezit. Turina schiet op doel. Capitão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Athletico Itu 27%, vai na sorte 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F. C. Athletico Itu - vai na sorte 0:0

47e minuut.
Maleczek geeft de bal voor. Płatek is nu in balbezit. Sá Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Clepf met een harde bal richting middenveld. Abraham kopt de bal weg. Turina heeft problemen om de bal te vangen. Turina draait met de bal, schiet en ... Clepf probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dalpont kopt de bal weg. Delarue is nu in balbezit. Delarue geeft een lange en hoge pass. Carcalete rent richting de bal. Carcalete draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Płatek met een sublieme pass. Clepf rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turina. Turina krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Sigurjónsson is nu in balbezit. Sigurjónsson met een sublieme pass. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - vai na sorte 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Athletico Itu 21%, vai na sorte 79%.
F. C. Athletico Itu - vai na sorte 1:0