Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellcife Futebol Clube Dindin Futebol Clube
Normal Tactiek 442 Básica
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 36.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Acuña met de inworp. Kostoulas probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez draait met de bal, schiet en ... Lugano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Klungelig pakt Senna de bal. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez passt de bal in één keer door. Hoàng Nghị is nu in balbezit. Hoàng Nghị haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kostoulas rent richting de bal. Daar is Hoàng Nghị, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostoulas met een sublieme pass. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hoàng Nghị draait met de bal, schiet en ... Fernandes de Souza heeft problemen om de bal te vangen. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez draait met de bal, schiet en ... Gracille probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fernandes de Souza geeft een hoge lob. Calero Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero Suárez geeft de bal voor. Jerez is nu in balbezit. Jerez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero Suárez rent richting de bal. Kostoulas met een sublieme pass. Jerez is nu in balbezit. Jerez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kostoulas heeft problemen om de bal te vangen. Opala rent richting de bal. Kostoulas onderschept slim de pass. Kostoulas met een sublieme pass. Jerez rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Prasnal kopt de bal weg. Espejo is nu in balbezit. Kostoulas met een sublieme pass. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị schiet op doel. Lugano bokst de bal weg. Klungelig pakt Barbudo de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Acuña zal de hoekschop nemen. Jerez is nu in balbezit. Jerez schiet op doel. Lugano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellcife Futebol Clube - Dindin Futebol Clube 0:1

41e minuut.
Barbudo is nu in balbezit. Jerez verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Jerez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerez draait met de bal, schiet en ... Lugano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellcife Futebol Clube - Dindin Futebol Clube 0:2

44e minuut.
Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas probeert naar een medespeler te passen. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez schiet op doel. Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellcife Futebol Clube - Dindin Futebol Clube 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellcife Futebol Clube 87%, Dindin Futebol Clube 13%.
Hellcife Futebol Clube - Dindin Futebol Clube 0:3

47e minuut.
Acuña passt de bal zonder na te denken. Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas passt de bal met de wreef. Jerez rent richting de bal. Jerez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas passt de bal in één keer door. Hoàng Nghị is nu in balbezit. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez draait met de bal, schiet en ... Lugano bokst de bal weg.

55e minuut.
Barbudo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal in één keer door. Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ateşçi is nu in balbezit. Ateşçi passt de bal zonder na te denken. Kostoulas speelt de bal door. Hoàng Nghị is nu in balbezit. Hoàng Nghị schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellcife Futebol Clube - Dindin Futebol Clube 0:4

61e minuut.
Ateşçi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jerez de bal. Jerez passt de bal zonder na te denken. Hoàng Nghị is nu in balbezit. Hoàng Nghị schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barbudo met een harde bal richting middenveld. Espejo kopt de bal weg. Hoàng Nghị rent richting de bal. Hoàng Nghị haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Acuña is nu in balbezit. Acuña geeft de bal voor. Daar is Barbudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acuña is nu in balbezit. Acuña geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Ateşçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ateşçi probeert naar een medespeler te passen. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellcife Futebol Clube - Dindin Futebol Clube 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellcife Futebol Clube 78%, Dindin Futebol Clube 22%.
Hellcife Futebol Clube - Dindin Futebol Clube 0:5