Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
clube atletico tucuman IBIS o pior time do mundo
JOGO Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 20.1
solid Schieten unsatisfactory
good Passen poor
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Nezzar met een sublieme pass. Saccomando rent richting de bal. Güneşdoğan verovert de bal door een tackle van achteren. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap. Alexandrino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 1:0

5e minuut.
Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vlaicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan schiet op doel. Saccomando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alexandrino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 2:0

8e minuut.
Chaín speelt de bal door. Vlaicu is nu in balbezit. Alves Brito is nu in balbezit. Vlaicu onderschept slim de pass. Vlaicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 3:0

9e minuut.
das Graças is nu in balbezit. Matuszczyk onderschept slim de pass. Matuszczyk passt de bal met de wreef. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Alexandrino trapt de bal weg. Matuszczyk kopt de bal weg. Nezzar probeert de bal met de borst te controleren. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Alexandrino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal zonder na te denken. Matuszczyk speelt de bal door. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 4:0

14e minuut.
Tricolor geeft een lange en hoge pass. Defranceschi kopt de bal weg. Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan schiet op doel. Alexandrino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 5:0

15e minuut.
Klungelig pakt Bacalhau de bal. Güneşdoğan rent richting de bal. Cavalieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavalieri krijgt een gele kaart. Güneşdoğan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matuszczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saccomando bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu onderschept slim de pass. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 6:0

19e minuut.
Bacalhau bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Quarto is nu in balbezit. Di Quarto probeert naar een medespeler te passen. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan schiet op doel. Alexandrino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 7:0

21e minuut.
Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk passt de bal met de wreef. Vlaicu is nu in balbezit. Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alexandrino met een harde bal richting middenveld. Gil kopt de bal weg. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 8:0

25e minuut.
Nezzar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nezzar heeft problemen om de bal te vangen. Nezzar geeft de bal voor. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 9:0

26e minuut.
Preguinho met een sublieme pass. Daar is Bacalhau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 10:0

31e minuut.
Alexandrino met een sublieme pass. Güneşdoğan kopt de bal weg. Tricolor rent richting de bal. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 11:0

32e minuut.
Bacalhau met een sublieme pass. Preguinho heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu onderschept slim de pass. Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap. Alexandrino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 12:0

37e minuut.
Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan passt de bal in één keer door. Daar is Vlaicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Tricolor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 13:0

38e minuut.
Cambojano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezzar verovert de bal door een tackle van achteren. Nezzar passt de bal zonder na te denken. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clube atletico tucuman 14%, IBIS o pior time do mundo 86%.
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 14:0

47e minuut.
Halvari rent richting de bal. Halvari passt de bal met de wreef. Matuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Matuszczyk passt de bal met de wreef. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Matuszczyk is nu in balbezit. Güneşdoğan rent richting de bal. Matuszczyk speelt de bal door. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 15:0

51e minuut.
Gil passt de bal in één keer door. Chaín rent richting de bal. Chaín geeft een hoge lob. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Alexandrino bokst de bal weg.

53e minuut.
Halvari speelt de bal door. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk speelt de bal door. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Matuszczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Vlaicu de bal. Vlaicu met een sublieme pass. Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 16:0

59e minuut.
Vlaicu heeft problemen om de bal te vangen. Tricolor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vlaicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Güneşdoğan neemt de penalty, wat een uithaal! Alexandrino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 17:0

64e minuut.
Alves Brito geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nezzar met een snelle inworp. Vlaicu kan de bal niet met de borst controleren. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tricolor trapt de bal weg. Matuszczyk kopt de bal weg. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk passt de bal met de wreef. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Güneşdoğan draait met de bal, schiet en ... Alexandrino speelt de bal door. Halvari kopt de bal weg. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Alexandrino trapt de bal weg. Nezzar kopt de bal weg. Alves Brito heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 18:0

80e minuut.
Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk speelt de bal door. Vlaicu rent richting de bal. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Matuszczyk passt de bal in één keer door. Chaín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaín geeft de bal voor. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clube atletico tucuman 14%, IBIS o pior time do mundo 86%.
clube atletico tucuman - IBIS o pior time do mundo 18:0