Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
E.C. Tambaú vai na sorte
523 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


14e minuut.
Boa Morte geeft een hoge lob. Amassado rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Cohen ... Strafschop! Cohen krijgt een gele kaart. Amassado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boa Morte legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Capitão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boa Morte bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa Morte haalt uit met een fantastische trap. Capitão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Tambaú - vai na sorte 1:0

19e minuut.
Boa Morte verovert de bal door een tackle van achteren. Boa Morte met een sublieme pass. Sá Paiva rent richting de bal. Brauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Tambaú - vai na sorte 2:0

21e minuut.
Canindé bereikt de bal nog maar net als eerste. Canindé passt de bal in één keer door. Floresta rent richting de bal. Brauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Maggiolli speelt de bal door. Amassado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amassado passt de bal in één keer door. Brauner rent richting de bal. Brauner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.C. Tambaú 36%, vai na sorte 64%.
E.C. Tambaú - vai na sorte 2:0

61e minuut.
Maggiolli is nu in balbezit. Maggiolli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Perebento de bal. Amassado is nu in balbezit. Amassado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro verovert de bal door een tackle van achteren. Canavaro speelt de bal door. Brauner rent richting de bal. Brauner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Tambaú - vai na sorte 3:0

82e minuut.
Pena passt de bal met de wreef. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog passt de bal in één keer door. Canavaro rent richting de bal. Canavaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Tambaú - vai na sorte 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.C. Tambaú 36%, vai na sorte 64%.
E.C. Tambaú - vai na sorte 4:0