Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colatina fc F. C. Athletico Itu
Normal Tactiek Avante
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Płatek kopt de bal weg. Daar is Jacaré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak haalt uit met een fantastische trap. Cardoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - F. C. Athletico Itu 0:1

7e minuut.
Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek geeft een hoge lob. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Molak de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Molak rent richting de bal. Molak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Carcalete rent richting de bal. Carcalete geeft een hoge lob. Sigurjónsson probeert naar een medespeler te passen. Molak rent richting de bal. Molak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sigurjónsson onderschept slim de pass. Sigurjónsson geeft een lange en hoge pass. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek schiet op doel. Cardoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - F. C. Athletico Itu 0:2

22e minuut.
Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal zonder na te denken. Jacaré heeft problemen om de bal te vangen. Płatek rent richting de bal. Płatek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sigurjónsson is nu in balbezit. Sigurjónsson speelt de bal door. Carcalete rent richting de bal. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Delgado de bal onder controle te krijgen. Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Pratto met een sublieme pass. Falcão is nu in balbezit. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Molak is nu in balbezit. Molak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Abraham met een sublieme pass. Sigurjónsson is nu in balbezit. Sigurjónsson met een sublieme pass. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cardoso trapt de bal weg. Abraham heeft problemen om de bal te vangen. Abraham probeert naar een medespeler te passen. Molak is nu in balbezit. Molak schiet op doel. Cardoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colatina fc 66%, F. C. Athletico Itu 34%.
Colatina fc - F. C. Athletico Itu 0:2

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Molak de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Molak verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete draait met de bal, schiet en ... Cardoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - F. C. Athletico Itu 0:3

61e minuut.
Sigurjónsson is nu in balbezit. Sigurjónsson passt de bal met de wreef. Bonvicino probeert de bal aan de voet te houden. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bonvicino rent richting de bal. Bonvicino geeft een lange en hoge pass. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek schiet op doel. Cardoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - F. C. Athletico Itu 0:4

72e minuut.
Molak rent richting de bal. Delgado is nu in balbezit. Molak maakt een afschuwelijke overtreding. Molak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Abraham is nu in balbezit. Abraham passt de bal in één keer door. Jacaré rent richting de bal. Płatek onderschept slim de pass. Płatek draait met de bal, schiet en ... Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carcalete rent richting de bal. Carcalete draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - F. C. Athletico Itu 0:5

77e minuut.
Sigurjónsson rent richting de bal. Sigurjónsson passt de bal zonder na te denken. Carcalete rent richting de bal. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - F. C. Athletico Itu 0:6

79e minuut.
Abraham passt de bal in één keer door. Sigurjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson met een sublieme pass. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Abraham kopt de bal weg. Klungelig pakt Jacaré de bal. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - F. C. Athletico Itu 0:7

82e minuut.
Abraham speelt de bal door. Sigurjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson geeft een hoge lob. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cardoso trapt de bal weg van het doel. Sigurjónsson kopt de bal weg. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carcalete rent richting de bal. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Płatek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - F. C. Athletico Itu 0:8

84e minuut.
Carcalete passt de bal in één keer door. Abraham kan de bal niet met de borst controleren. Abraham passt de bal in één keer door. Płatek rent richting de bal. Płatek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lara is nu in balbezit. Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham speelt de bal door. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Płatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płatek geeft een lange en hoge pass. Daar is Sigurjónsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colatina fc 74%, F. C. Athletico Itu 26%.
Colatina fc - F. C. Athletico Itu 0:8