Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellcife Futebol Clube F. C. Athletico Itu
Normal Tactiek Avante
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 34
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. Daar is Fernandes de Souza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płatek is nu in balbezit. Płatek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sigurjónsson kopt de bal weg. Turina heeft problemen om de bal te vangen. Opala is nu in balbezit. Turina is nu in balbezit. Turina haalt uit met een fantastische trap. Lugano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Sigurjónsson passt de bal zonder na te denken. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turina roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Turina kan niet meer verder spelen. Molak komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Carcalete is nu in balbezit. Carcalete geeft een hoge lob. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellcife Futebol Clube - F. C. Athletico Itu 0:1

25e minuut.
Sinanagić speelt de bal door. Molak is nu in balbezit. Molak passt de bal in één keer door. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Płatek is nu in balbezit. Płatek geeft een lange en hoge pass. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Fernandes de Souza de bal. Płatek geeft een hoge lob. Carcalete rent richting de bal. Carcalete schiet op doel. Molak probeert de bal aan de voet te houden. Lugano bokst de bal weg. Klungelig pakt Gracille de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellcife Futebol Clube - F. C. Athletico Itu 0:2

45e minuut.
Molak onderschept slim de pass. Molak met een sublieme pass. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellcife Futebol Clube - F. C. Athletico Itu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellcife Futebol Clube 81%, F. C. Athletico Itu 19%.
Hellcife Futebol Clube - F. C. Athletico Itu 0:3

47e minuut.
Ianomâmi is nu in balbezit. Canabrava verovert de bal door een tackle van achteren. Canabrava geeft een hoge lob. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Maleczek geeft de bal voor. Klungelig pakt Gracille de bal. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak haalt uit met een fantastische trap. Lugano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sigurjónsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurjónsson probeert naar een medespeler te passen. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Carcalete de bal. Carcalete geeft een hoge lob. Gracille is nu in balbezit. Płatek verovert de bal door een tackle van achteren. Płatek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Abraham passt de bal met de wreef. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak passt de bal met de wreef. Płatek is nu in balbezit. Płatek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lugano trapt de bal weg van het doel. Abraham kopt de bal weg. Senna heeft problemen om de bal te vangen. Płatek is nu in balbezit. Płatek haalt uit met een fantastische trap. Lugano bokst de bal weg.

63e minuut.
Abraham speelt de bal door. Fernandes de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek verovert de bal door een tackle van achteren. Płatek geeft de bal voor. Molak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sinanagić is nu in balbezit. Sinanagić speelt de bal door. Molak is nu in balbezit. Carcalete rent richting de bal. Carcalete haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Lugano trapt de bal weg van het doel. Sigurjónsson kopt de bal weg. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Abraham met een snelle inworp. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek geeft een lange en hoge pass. Molak rent richting de bal. Molak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ávila met een snelle inworp. Opala is nu in balbezit. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sigurjónsson kan de bal niet met de borst controleren. Opala rent richting de bal. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak onderschept slim de pass. Molak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Fernandes de Souza rent richting de bal. Abraham onderschept slim de pass. Abraham geeft een lange en hoge pass. Sigurjónsson is nu in balbezit. Sigurjónsson speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellcife Futebol Clube 79%, F. C. Athletico Itu 21%.
Hellcife Futebol Clube - F. C. Athletico Itu 0:3