Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
clube atletico tucuman vai na sorte
JOGO Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 16.9
redelijk Schieten waardeloos
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


6e minuut.
Chaín passt de bal met de wreef. Nezzar rent richting de bal. Nezzar speelt de bal door. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil geeft een hoge lob. Clepf heeft problemen om de bal te vangen. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Thouvenel verovert de bal door een tackle van achteren. Thouvenel draait met de bal, schiet en ... Floresta probeert de bal aan de voet te houden. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gil speelt de bal door. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu geeft een hoge lob. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gil passt de bal zonder na te denken. Chaín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaín geeft een lange en hoge pass. Thouvenel controleert de bal met de borst. Thouvenel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Capitão trapt de bal weg. Matuszczyk kopt de bal weg. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - vai na sorte 1:0

26e minuut.
Nezzar speelt de bal door. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel passt de bal met de wreef. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sá Paiva heeft problemen om de bal te vangen. Sá Paiva geeft een lange en hoge pass. Gil probeert naar een medespeler te passen. Matuszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - vai na sorte 2:0

35e minuut.
Vlaicu speelt de bal door. Canindé bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel onderschept slim de pass. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - vai na sorte 3:0

40e minuut.
Matuszczyk speelt de bal door. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel passt de bal zonder na te denken. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Prudêncio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nezzar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clube atletico tucuman 14%, vai na sorte 86%.
clube atletico tucuman - vai na sorte 3:0

46e minuut.
Defranceschi geeft de bal voor. Thouvenel rent richting de bal. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Capitão probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Canindé is nu in balbezit. Canindé passt de bal zonder na te denken. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - vai na sorte 4:0

72e minuut.
Klungelig pakt Canindé de bal. Cohen is nu in balbezit. Nezzar begaat een overtreding. Nezzar krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Halvari probeert naar een medespeler te passen. Matuszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczyk passt de bal met de wreef. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - vai na sorte 5:0

75e minuut.
Nezzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezzar met een sublieme pass. Daar is Clepf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Nezzar passt de bal zonder na te denken. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een lange en hoge pass. Thouvenel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Thouvenel is nu in balbezit. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu passt de bal met de wreef. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - vai na sorte 6:0

89e minuut.
Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk met een sublieme pass. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clube atletico tucuman - vai na sorte 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clube atletico tucuman 23%, vai na sorte 77%.
clube atletico tucuman - vai na sorte 7:0