Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
E.C. Tambaú Hellcife Futebol Clube
523 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


12e minuut.
Goiaba met een snelle inworp. Senna speelt de bal door. Boa Morte probeert naar een medespeler te passen. Brauner is nu in balbezit. Brauner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Senna de bal. Boa Morte is nu in balbezit. Boa Morte passt de bal zonder na te denken. Brauner heeft problemen om de bal te vangen. Brauner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Barbudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Tambaú - Hellcife Futebol Clube 1:0

25e minuut.
Amassado met een sublieme pass. Barbudo is nu in balbezit. Brauner verovert de bal door een tackle van achteren. Brauner draait met de bal, schiet en ... Lugano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Tambaú - Hellcife Futebol Clube 2:0

35e minuut.
Amassado is nu in balbezit. Ávila onderschept slim de pass. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brauner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brauner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Boa Morte met een sublieme pass. Opala is nu in balbezit. Brauner verovert de bal door een tackle van achteren. Herzog is nu in balbezit. Herzog draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Barbudo geeft een hoge lob. Catariano is nu in balbezit. Maggiolli begaat een overtreding. Maggiolli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.C. Tambaú 38%, Hellcife Futebol Clube 62%.
E.C. Tambaú - Hellcife Futebol Clube 2:0

59e minuut.
Ávila onderschept slim de pass. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brauner de bal. Brauner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Boa Morte speelt de bal door. Opala bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herzog krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Amassado speelt de bal door. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro passt de bal in één keer door. Brauner rent richting de bal. Brauner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.C. Tambaú 46%, Hellcife Futebol Clube 54%.
E.C. Tambaú - Hellcife Futebol Clube 2:0