Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IBIS o pior time do mundo F. C. Athletico Itu
Normal Tactiek Avante
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 33.3
waardeloos Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
das Graças kopt de bal weg. Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Canabrava passt de bal zonder na te denken. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Abraham heeft problemen om de bal te vangen. Abraham probeert naar een medespeler te passen. Płatek rent richting de bal. Płatek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IBIS o pior time do mundo - F. C. Athletico Itu 0:1

12e minuut.
Abraham onderschept slim de pass. Abraham met een sublieme pass. Sigurjónsson geeft de bal voor. Carcalete rent richting de bal. Carcalete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Płatek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abraham heeft problemen om de bal te vangen. Płatek met een sublieme pass. Molak rent richting de bal. Molak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Alexandrino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abraham de bal. Abraham passt de bal zonder na te denken. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Alexandrino trapt de bal weg. Flausino is nu in balbezit. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete passt de bal in één keer door. Molak is nu in balbezit. Molak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Carcalete met de inworp. Sigurjónsson is nu in balbezit. Sigurjónsson geeft een hoge lob. Tricolor bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van das Graças. das Graças krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IBIS o pior time do mundo 71%, F. C. Athletico Itu 29%.
IBIS o pior time do mundo - F. C. Athletico Itu 0:1

59e minuut.
Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham probeert naar een medespeler te passen. Płatek rent richting de bal. Płatek heeft problemen om de bal te vangen. Płatek geeft de bal voor. Paal! Molak is nu in balbezit. Molak schiet op doel. Alexandrino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Alves Brito geeft een lange en hoge pass. Sigurjónsson speelt de bal door. Molak is nu in balbezit. Molak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Saccomando de bal onder controle te krijgen. Alexandrino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
das Graças probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sigurjónsson rent richting de bal. Sigurjónsson speelt de bal door. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IBIS o pior time do mundo - F. C. Athletico Itu 0:2

72e minuut.
Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek passt de bal zonder na te denken. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IBIS o pior time do mundo - F. C. Athletico Itu 0:3

76e minuut.
Klungelig pakt Płatek de bal. Płatek passt de bal met de wreef. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak schiet op doel. Alexandrino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IBIS o pior time do mundo - F. C. Athletico Itu 0:4

82e minuut.
Maleczek geeft de bal voor. Molak rent richting de bal. Tricolor is nu in balbezit. Molak verovert de bal door een tackle van achteren. Molak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IBIS o pior time do mundo 70%, F. C. Athletico Itu 30%.
IBIS o pior time do mundo - F. C. Athletico Itu 0:4