Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colatina fc clube atletico tucuman
Normal Tactiek JOGO
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 47.4
zwak Schieten redelijk
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Falcão rent richting de bal. Nezzar verovert de bal door een tackle van achteren. Nezzar geeft een lange en hoge pass. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - clube atletico tucuman 0:1

7e minuut.
Matuszczyk passt de bal in één keer door. Gil is nu in balbezit. Pratto maakt een afschuwelijke overtreding. Pratto krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Matuszczyk met een sublieme pass. Nezzar is nu in balbezit. Falcão begaat een overtreding. Nezzar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matuszczyk wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Di Quarto geeft een lange en hoge pass. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel passt de bal in één keer door. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - clube atletico tucuman 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Thouvenel de bal. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk passt de bal met de wreef. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal in één keer door. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel draait met de bal, schiet en ... Cardoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - clube atletico tucuman 0:3

27e minuut.
Bonvicino rent richting de bal. Matuszczyk onderschept slim de pass. Matuszczyk speelt de bal door. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Matuszczyk kopt de bal weg. Pratto rent richting de bal. Vlaicu onderschept slim de pass. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lederer geeft de bal voor. Garibaldi rent richting de bal. Gil onderschept slim de pass. Gil geeft een hoge lob. Thouvenel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - clube atletico tucuman 0:4

38e minuut.
Nezzar probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bonvicino is nu in balbezit. Lederer verovert de bal door een tackle van achteren. Lederer passt de bal in één keer door. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel schiet op doel. Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - clube atletico tucuman 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colatina fc 81%, clube atletico tucuman 19%.
Colatina fc - clube atletico tucuman 0:5

51e minuut.
Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk geeft een hoge lob. Bonvicino probeert de bal met de borst te controleren. Halvari rent richting de bal. Matuszczyk geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - clube atletico tucuman 0:6

52e minuut.
Sargento probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lara de bal. Thouvenel verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - clube atletico tucuman 0:7

56e minuut.
Nezzar geeft een hoge lob. Matuszczyk kopt de bal weg. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel draait met de bal, schiet en ... Cardoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - clube atletico tucuman 0:8

61e minuut.
Klungelig pakt Lederer de bal. Nezzar is nu in balbezit. Nezzar probeert naar een medespeler te passen. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - clube atletico tucuman 0:9

62e minuut.
Lederer rent richting de bal. Nezzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezzar met een sublieme pass. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cardoso probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Vlaicu de bal. Vlaicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - clube atletico tucuman 0:10

66e minuut.
Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Matuszczyk de bal. Matuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Thouvenel heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk passt de bal met de wreef. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Nezzar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nezzar speelt de bal door. Delgado controleert de bal met de borst. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel schiet op doel. Cardoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Garibaldi rent richting de bal. Gil speelt de bal door. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - clube atletico tucuman 0:11

76e minuut.
Thouvenel is nu in balbezit. Vlaicu is nu in balbezit. Matuszczyk speelt de bal door. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel passt de bal in één keer door. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colatina fc - clube atletico tucuman 0:12

81e minuut.
Cardoso trapt de bal weg van het doel. Inworp. Lederer met de inworp. Klungelig pakt Nezzar de bal. Nezzar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gil passt de bal in één keer door. Matuszczyk met een sublieme pass. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Delgado de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colatina fc 83%, clube atletico tucuman 17%.
Colatina fc - clube atletico tucuman 0:12