Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crato Esporte Clube A.F.Bets
Ptolomeu Tactiek Nova Temporada
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 50.4
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Aalai met een sublieme pass. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa geeft de bal voor. Komljenović is nu in balbezit. Komljenović schiet op doel. Sardento bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bracho speelt de bal door. Terni is nu in balbezit. Borba begaat een overtreding. Borba krijgt een gele kaart. Sephadi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bokłaga komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Arrua passt de bal in één keer door. Baranowski geeft de bal voor. Cristiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling verovert de bal door een tackle van achteren. Semmeling draait met de bal, schiet en ... Fazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Petry rent richting de bal. Ingerslev onderschept slim de pass. Ingerslev geeft de bal voor. Semmeling springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - A.F.Bets 0:1

19e minuut.
Anderson probeert naar een medespeler te passen. Váraljai is nu in balbezit. Váraljai passt de bal met de wreef. Komljenović rent richting de bal. Komljenović schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Semmeling passt de bal met de wreef. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pytel de bal onder controle te krijgen. Gamboa speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bokłaga met een sublieme pass. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga schiet op doel. Fazilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - A.F.Bets 0:2

30e minuut.
Petry is nu in balbezit. Ingerslev onderschept slim de pass. Ingerslev met een sublieme pass. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Fazilov bokst de bal weg.

33e minuut.
Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven onderschept slim de pass. Graaven met een sublieme pass. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga haalt uit met een fantastische trap. Fazilov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - A.F.Bets 0:3

36e minuut.
Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga speelt de bal door. Klungelig pakt Semmeling de bal. Semmeling schiet op doel. Cristiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Borba is nu in balbezit. Borba speelt de bal door. Bokłaga is nu in balbezit. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Graaven geeft een hoge lob. Soave probeert de bal aan de voet te houden. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga haalt uit met een fantastische trap. Fazilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - A.F.Bets 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 59%, A.F.Bets 41%.
Crato Esporte Clube - A.F.Bets 0:4

62e minuut.
Anderson passt de bal zonder na te denken. Komljenović is nu in balbezit. Baranowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baranowski krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anderson. Semmeling raakt geblesseerd tijdens het duel. Semmeling wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Bokłaga de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - A.F.Bets 0:5

65e minuut.
Arrua is nu in balbezit. Arrua passt de bal in één keer door. Aalai is nu in balbezit. Borba rent richting de bal. Borba geeft een hoge lob. Fazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Anderson passt de bal in één keer door. Váraljai bereikt de bal nog maar net als eerste. Váraljai geeft de bal voor. Komljenović krijgt zijn hoofd ertegen. Sardento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - A.F.Bets 1:5

83e minuut.
Semmeling is nu in balbezit. Arrua rent richting de bal. Arrua passt de bal in één keer door. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling draait met de bal, schiet en ... Fazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Semmeling is nu in balbezit. Pytel verovert de bal door een tackle van achteren. Pytel passt de bal met de wreef. Váraljai bereikt de bal nog maar net als eerste. Váraljai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 66%, A.F.Bets 34%.
Crato Esporte Clube - A.F.Bets 1:5