Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.F.Bets Crato Esporte Clube
Nova Temporada Tactiek Experimento
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 45.2
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Gamboa de bal. Sirnes rent richting de bal. Aldama onderschept slim de pass. Aldama schiet op doel. Sardento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Sephadi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Borba de bal. Borba speelt de bal door. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crato Esporte Clube 1:0

16e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson passt de bal in één keer door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cristiano rent richting de bal. Cristiano passt de bal met de wreef. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi draait met de bal, schiet en ... Fazilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crato Esporte Clube 2:0

27e minuut.
Inworp. Borba met een snelle inworp. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi geeft de bal voor. Semmeling maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crato Esporte Clube 3:0

29e minuut.
Borba passt de bal in één keer door. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven met een sublieme pass. Daar is Semmeling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semmeling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Baranowski passt de bal met de wreef. Oprean is nu in balbezit. Oprean passt de bal in één keer door. Daar is Semmeling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semmeling draait met de bal, schiet en ... Fazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Semmeling rent richting de bal. Gorie speelt de bal door. Gilles rent richting de bal. Karaiskakis verovert de bal door een tackle van achteren. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ... Sardento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Niziołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crato Esporte Clube 3:1

35e minuut.
Ingerslev speelt de bal door. Semmeling rent richting de bal. Semmeling probeert naar een medespeler te passen. Sephadi rent richting de bal. Sephadi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Cristiano geeft een hoge lob. Inworp. Semmeling met een snelle inworp. Sephadi rent richting de bal. Sephadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Sephadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa geeft de bal voor. Karaiskakis rent richting de bal. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Karaiskakis is nu in balbezit. Gilles onderschept slim de pass. Gilles geeft de bal voor. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 44%, Crato Esporte Clube 56%.
A.F.Bets - Crato Esporte Clube 3:1

50e minuut.
Cristiano geeft de bal voor. Inworp. Borba met een snelle inworp. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ingerslev probeert naar een medespeler te passen. Borba rent richting de bal. Borba passt de bal met de wreef. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fazilov met een sublieme pass. Sirnes kopt de bal weg. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crato Esporte Clube 4:1

62e minuut.
Sardento speelt de bal door. Graaven kopt de bal weg. Soave probeert de bal aan de voet te houden. Sephadi onderschept slim de pass. Sephadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Grozăvescu speelt de bal door. Borba rent richting de bal. Borba probeert naar een medespeler te passen. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Fazilov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crato Esporte Clube 5:1

69e minuut.
Soave speelt de bal door. Karaiskakis rent richting de bal. Karaiskakis passt de bal in één keer door. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sardento trapt de bal weg van het doel. Semmeling kopt de bal weg. Sephadi rent richting de bal. Sephadi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oprean met een harde bal richting middenveld. Graaven kopt de bal weg. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi rent richting de bal. Terni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Terni krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Niziołek rent richting de bal. Baranowski probeert naar een medespeler te passen. Grozăvescu met een sublieme pass. Semmeling rent richting de bal. Semmeling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crato Esporte Clube 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 29%, Crato Esporte Clube 71%.
A.F.Bets - Crato Esporte Clube 6:1