Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbia FC Marialva
pablo Tactiek 442
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 31.8
zeer goed Schieten matig
solide Passen slecht
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Vlădoiu met een snelle inworp. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu geeft een hoge lob. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Marialva 1:0

6e minuut.
Dincă passt de bal in één keer door. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu passt de bal zonder na te denken. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Stanciu rent richting de bal. Stanciu speelt de bal door. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. Janicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Marialva 2:0

11e minuut.
Vlădoiu met de inworp. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu geeft de bal voor. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Marialva 3:0

13e minuut.
Gorgan verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă met een sublieme pass. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser schiet op doel. Janicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Marialva 4:0

19e minuut.
Stanciu kopt de bal weg. Vlădoiu is nu in balbezit. Vlădoiu geeft een hoge lob. Brockhauser springt en kopt de bal. Daar is Deros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janicki bokst de bal weg. Gorgan rent richting de bal. Gorgan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Corpo de bal onder controle te krijgen. Vlădoiu rent richting de bal. Vlădoiu haalt uit met een fantastische trap. Janicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Marialva 5:0

22e minuut.
Presvytis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dukai. Presvytis raakt geblesseerd tijdens het duel. Ārgalis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stanciu krijgt zijn hoofd ertegen. Janicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stanciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gorgan de bal. Dincă speelt de bal door. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Gorgan passt de bal zonder na te denken. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli passt de bal met de wreef. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Marialva 6:0

35e minuut.
Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser passt de bal met de wreef. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Marialva 7:0

37e minuut.
Dincă passt de bal in één keer door. Stanciu rent richting de bal. Dincă met een sublieme pass. Vlădoiu geeft een hoge lob. Brockhauser springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Corpo rent richting de bal. Stanciu verovert de bal door een tackle van achteren. Stanciu probeert naar een medespeler te passen. Brockhauser probeert de bal met de borst te controleren. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dilillo geeft een lange en hoge pass. Brockhauser is nu in balbezit. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Marialva 8:0

45e minuut.
Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu geeft de bal voor. Klungelig pakt Deros de bal. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Marialva 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbia FC 20%, Marialva 80%.
Columbia FC - Marialva 9:0

72e minuut.
Dəmirli met een sublieme pass. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu passt de bal zonder na te denken. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Presvytis probeert naar een medespeler te passen. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser met een sublieme pass. Stanciu rent richting de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brockhauser probeert de bal met de borst te controleren. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Gorgan passt de bal met de wreef. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli probeert naar een medespeler te passen. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dukai geeft een hoge lob. Ārgalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ārgalis passt de bal met de wreef. Dincă rent richting de bal. Dincă draait met de bal, schiet en ... Janicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deros heeft problemen om de bal te vangen. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser schiet op doel. Janicki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser geeft de bal voor. Corpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu verovert de bal door een tackle van achteren. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Salcido onderschept slim de pass. Salcido geeft een hoge lob. Ārgalis probeert naar een medespeler te passen. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbia FC 19%, Marialva 81%.
Columbia FC - Marialva 9:0