Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marialva Columbia FC
442 Tactiek pablo
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 50.1
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Boudet rent richting de bal. Dincă onderschept slim de pass. Dincă speelt de bal door. Brockhauser heeft problemen om de bal te vangen. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. Janicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Columbia FC 0:1

7e minuut.
Dincă onderschept slim de pass. Dincă speelt de bal door. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Columbia FC 0:2

14e minuut.
Dincă onderschept slim de pass. Dincă speelt de bal door. Brockhauser is nu in balbezit. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Columbia FC 0:3

25e minuut.
López Clemente is nu in balbezit. López Clemente geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlădoiu met de inworp. Stanciu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Brockhauser controleert de bal met de borst. Janicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Columbia FC 0:4

28e minuut.
Krbavac verovert de bal door een tackle van achteren. Krbavac geeft de bal voor. Stanciu kopt de bal weg. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Columbia FC 0:5

29e minuut.
Vlădoiu is nu in balbezit. Chraszta begaat een overtreding. Vlădoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dilillo met een snel genomen vrije trap. Brockhauser springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Columbia FC 0:6

32e minuut.
Vlădoiu passt de bal in één keer door. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli passt de bal in één keer door. Stanciu rent richting de bal. Stanciu schiet op doel. Janicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Brockhauser draait met de bal, schiet en ... Deros probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Presvytis neemt de hoekschop. Stanciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Janicki met een sublieme pass. Vlădoiu controleert de bal met de borst. Vlădoiu met een sublieme pass. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Deros geeft de bal voor. Salcido kopt de bal weg. Pardew probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chraszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraszta haalt uit met een fantastische trap. Diculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 64%, Columbia FC 36%.
Marialva - Columbia FC 0:6

47e minuut.
López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu onderschept slim de pass. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser schiet op doel. Janicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Columbia FC 0:7

50e minuut.
Krbavac onderschept slim de pass. Krbavac speelt de bal door. Dincă speelt de bal door. Stanciu rent richting de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
López Clemente geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlădoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dəmirli speelt de bal door. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser passt de bal zonder na te denken. Stanciu rent richting de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Brockhauser geeft een lange en hoge pass. Daar is López Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Columbia FC 0:8

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Presvytis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brockhauser heeft problemen om de bal te vangen. Brockhauser geeft de bal voor. Deros kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Presvytis neemt de hoekschop. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Dəmirli geeft een hoge lob. Doeltrap. Janicki met een harde bal richting middenveld. Brockhauser controleert de bal met de borst. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gorgan rent richting de bal. Gorgan passt de bal zonder na te denken. Brockhauser heeft problemen om de bal te vangen. Brockhauser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Columbia FC 0:9

81e minuut.
Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Dincă met een sublieme pass. Stanciu heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Columbia FC 0:10

83e minuut.
Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli passt de bal zonder na te denken. Dincă speelt de bal door. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu draait met de bal, schiet en ... Janicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Dilillo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Salcido de bal. Krbavac maakt een afschuwelijke overtreding. Krbavac krijgt een gele kaart. Salcido moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Salcido kan niet meer verder spelen. Eleftherakis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 80%, Columbia FC 20%.
Marialva - Columbia FC 0:10