Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crubera fc EMBUIDOS FC
Defensa Tactiek CU
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 37.5
redelijk Schieten redelijk
goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Foix geeft een hoge lob. Bendea rent richting de bal. Chlebowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bendea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bendea neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Mazzocchi is nu in balbezit. Zengei verovert de bal door een tackle van achteren. Zengei probeert naar een medespeler te passen. Leśniak rent richting de bal. Leśniak draait met de bal, schiet en ... Rivas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Cassaretto passt de bal met de wreef. Foix bereikt de bal nog maar net als eerste. Foix geeft een hoge lob. Rocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
La Rocca kopt de bal weg. Rocki is nu in balbezit. Chlebowski rent richting de bal. Rocki onderschept slim de pass. Rocki haalt uit met een fantastische trap. Straalman bokst de bal weg.

20e minuut.
Czyrko onderschept slim de pass. Czyrko passt de bal in één keer door. Leśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak haalt uit met een fantastische trap. Rivas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - EMBUIDOS FC 0:1

25e minuut.
Rocki kopt de bal weg. Foix rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glowatzky. Glowatzky krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Zengei onderschept slim de pass. Zengei geeft een lange en hoge pass. Uberti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gesios is nu in balbezit. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Rivas bokst de bal weg.

30e minuut.
Zengei probeert de bal met de borst te controleren. Zengei passt de bal in één keer door. Carp geeft een hoge lob. Bendea rent richting de bal. Bendea haalt uit met een fantastische trap. Straalman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crubera fc - EMBUIDOS FC 1:1

35e minuut.
Talar geeft de bal voor. Glowatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Glowatzky passt de bal met de wreef. Gesios rent richting de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bendea schiet op doel. Daar is Talar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Žardin zal de hoekschop nemen. Talar kopt de bal weg. Straalman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Talar geeft een lange en hoge pass. Foix probeert de bal aan de voet te houden. Rocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - EMBUIDOS FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crubera fc 39%, EMBUIDOS FC 61%.
Crubera fc - EMBUIDOS FC 2:1

57e minuut.
Žardin onderschept slim de pass. Žardin geeft een lange en hoge pass. Mazzocchi kopt de bal weg. Talar probeert de bal aan de voet te houden. Talar speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Munch verovert de bal door een tackle van achteren. Munch speelt de bal door. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gesios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Uberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uberti geeft een lange en hoge pass. La Rocca kopt de bal weg. Bendea rent richting de bal. Bendea haalt uit met een fantastische trap. Straalman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crubera fc 30%, EMBUIDOS FC 70%.
Crubera fc - EMBUIDOS FC 2:1