Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbia FC Crato Esporte Clube
pablo Tactiek Ptolomeu
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 45.5
uitstekend Schieten solide
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Gorie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aldama de bal. Aldama passt de bal in één keer door. Komljenović is nu in balbezit. Komljenović draait met de bal, schiet en ... Diculescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Terni rent richting de bal. Terni passt de bal in één keer door. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa geeft een hoge lob. Komljenović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gorie is nu in balbezit. Dincă onderschept slim de pass. Dincă passt de bal met de wreef. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gorie probeert naar een medespeler te passen. Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama is nu in balbezit. Aldama draait met de bal, schiet en ... Diculescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Crato Esporte Clube 0:1

39e minuut.
Aalai met een sublieme pass. Ārgalis rent richting de bal. Ārgalis geeft een hoge lob. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cristiano met een harde bal richting middenveld. Gorie kopt de bal weg. Komljenović is nu in balbezit. Komljenović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Pytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytel speelt de bal door. Anderson rent richting de bal. Anderson geeft de bal voor. Aldama krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbia FC 43%, Crato Esporte Clube 57%.
Columbia FC - Crato Esporte Clube 0:1

46e minuut.
Soave met een sublieme pass. Cristiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristiano geeft de bal voor. Vlădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădoiu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brockhauser maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Columbia FC - Crato Esporte Clube 1:1

49e minuut.
Terni is nu in balbezit. Presvytis verovert de bal door een tackle van achteren. Presvytis geeft de bal voor. Stanciu rent richting de bal. Stanciu schiet op doel. Fazilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Brockhauser de bal. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Crato Esporte Clube 2:1

54e minuut.
Stanciu verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa is nu in balbezit. Pytel met een sublieme pass. Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović geeft de bal voor. Diculescu bokst de bal weg.

58e minuut.
Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă onderschept slim de pass. Dincă met een sublieme pass. Stanciu rent richting de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. Fazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Brockhauser draait met de bal, schiet en ... Cristiano geeft de bal voor. Vlădoiu probeert naar een medespeler te passen. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Krbavac verovert de bal door een tackle van achteren. Krbavac passt de bal in één keer door. Pytel met een sublieme pass. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ārgalis met een sublieme pass. Klungelig pakt Soave de bal. Soave probeert naar een medespeler te passen. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Komljenović kopt de bal weg. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu schiet op doel. Fazilov bokst de bal weg.

89e minuut.
Cristiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristiano geeft een hoge lob. Anderson kopt de bal weg. Komljenović probeert de bal met de borst te controleren. Komljenović draait met de bal, schiet en ... Diculescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbia FC 38%, Crato Esporte Clube 62%.
Columbia FC - Crato Esporte Clube 2:1