Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manhuflaçu Crubera fc
Normal Tactiek Defensa
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 40.4
slecht Schieten solide
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
do Salqueiro trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt do Maranhão de bal. La Rocca met een sublieme pass. Mello rent richting de bal. Mello schiet op doel. do Salqueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
do Aerosmith probeert de bal aan de voet te houden. La Rocca is nu in balbezit. La Rocca met een sublieme pass. Klungelig pakt Mello de bal. Mello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Carp rent richting de bal. Carp geeft een lange en hoge pass. Justus controleert de bal met de borst. Mello is nu in balbezit. Mello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Concórdio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasperoni onderschept slim de pass. Gasperoni passt de bal zonder na te denken. Mello heeft problemen om de bal te vangen. Mello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crubera fc 0:1

16e minuut.
Cimmarusti rent richting de bal. Cimmarusti passt de bal met de wreef. Sotero rent richting de bal. Mello onderschept slim de pass. Mello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crubera fc 0:2

20e minuut.
do Salqueiro trapt de bal weg. La Rocca kopt de bal weg. Carp met een sublieme pass. Klungelig pakt van der Velde de bal. van der Velde geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. do Salqueiro trapt de bal weg. Carp kopt de bal weg. Mello heeft problemen om de bal te vangen. Mello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Sotero de bal. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp geeft een hoge lob. Mello rent richting de bal. Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crubera fc 0:3

26e minuut.
Mello is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Purús ... Strafschop! Mello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mello legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crubera fc 0:4

30e minuut.
Sotero probeert de bal aan de voet te houden. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu passt de bal zonder na te denken. Mello is nu in balbezit. Mello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Concórdio is nu in balbezit. Gasperoni verovert de bal door een tackle van achteren. Gasperoni passt de bal met de wreef. Cimmarusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimmarusti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhuflaçu 79%, Crubera fc 21%.
Manhuflaçu - Crubera fc 0:4

50e minuut.
Cimmarusti speelt de bal door. do Salqueiro met een sublieme pass. Carp kopt de bal weg. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Machado de Carvalho geeft een lange en hoge pass. Concórdio kopt de bal weg. Klungelig pakt Custódio de bal. Gasperoni rent richting de bal. Gasperoni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
van der Velde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carp is nu in balbezit. Carp passt de bal in één keer door. Mello rent richting de bal. Mello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Concórdio is nu in balbezit. Concórdio geeft een hoge lob. Mello is nu in balbezit. Mello schiet op doel. do Salqueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crubera fc 0:5

65e minuut.
Machado de Carvalho is nu in balbezit. Cimmarusti verovert de bal door een tackle van achteren. Cimmarusti probeert naar een medespeler te passen. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mello rent richting de bal. Carp is nu in balbezit. Carp passt de bal zonder na te denken. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rastrelli probeert naar een medespeler te passen. Mello kan de bal niet met de borst controleren. Cestari rent richting de bal. Mello onderschept slim de pass. Mello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Uberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Uberti geeft een hoge lob. Mello rent richting de bal. Mello draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crubera fc 0:6

88e minuut.
Carp probeert naar een medespeler te passen. Mello is nu in balbezit. Cestari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello onderschept slim de pass. Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crubera fc 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhuflaçu 71%, Crubera fc 29%.
Manhuflaçu - Crubera fc 0:7