Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crubera fc Manhuflaçu
Defensa Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
15% Spel op eigen helft 85%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 15.6
goed Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Foix probeert naar een medespeler te passen. La Rocca rent richting de bal. La Rocca speelt de bal door. Bendea rent richting de bal. Bendea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Purús geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žardin met een snelle inworp. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
do Maranhão is nu in balbezit. Foix is nu in balbezit. Foix passt de bal zonder na te denken. Bendea is nu in balbezit. Bendea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mazzocchi controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Manhuflaçu 1:0

12e minuut.
Carp is nu in balbezit. Foix is nu in balbezit. Foix probeert naar een medespeler te passen. Bendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
do Salqueiro met een sublieme pass. La Rocca kopt de bal weg. Daar is Bendea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bendea draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bendea rent richting de bal. Bendea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Foix heeft problemen om de bal te vangen. Foix passt de bal zonder na te denken. Bendea rent richting de bal. Bendea haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Manhuflaçu 2:0

22e minuut.
Sotero geeft een hoge lob. Grilo is nu in balbezit. Grilo passt de bal in één keer door. do Aerosmith rent richting de bal. do Aerosmith haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Žardin geeft een hoge lob. do Salqueiro met een sublieme pass. Foix kopt de bal weg. Bendea is nu in balbezit. Bendea schiet op doel. do Salqueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Custódio bereikt de bal nog maar net als eerste. Custódio passt de bal in één keer door. Uberti is nu in balbezit. do Aerosmith verovert de bal door een tackle van achteren. do Aerosmith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sotero heeft problemen om de bal te vangen. La Rocca is nu in balbezit. La Rocca passt de bal in één keer door. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Purús met een harde bal richting middenveld. La Rocca kopt de bal weg. Klungelig pakt Cestari de bal. Bendea rent richting de bal. Bendea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cestari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzocchi geeft een lange en hoge pass. Bendea is nu in balbezit. Bendea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Carp kopt de bal weg. Foix rent richting de bal. Foix met een sublieme pass. Bendea rent richting de bal. Bendea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mazzocchi onderschept slim de pass. Mazzocchi passt de bal met de wreef. Bendea is nu in balbezit. Bendea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Manhuflaçu 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crubera fc 20%, Manhuflaçu 80%.
Crubera fc - Manhuflaçu 3:0

59e minuut.
Mazzocchi geeft een hoge lob. Grijalba rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Concórdio ... Strafschop! Directe rode kaart, Concórdio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Concórdio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Grijalba moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Grijalba kan niet meer verder spelen. Rocki komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bendea neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Manhuflaçu 4:0

60e minuut.
Žardin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Foix probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bendea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bendea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Cestari geeft een hoge lob. Inworp. Žardin met de inworp. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Manhuflaçu 5:0

66e minuut.
Custódio rent richting de bal. Custódio geeft een hoge lob. Grilo kopt de bal weg. do Aerosmith is nu in balbezit. do Aerosmith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Rivas trapt de bal weg van het doel. Foix speelt de bal door. Rocki is nu in balbezit. Rocki geeft de bal voor. do Salqueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
La Rocca geeft de bal voor. Purús kopt de bal weg. Cestari is nu in balbezit. Bendea onderschept slim de pass. Bendea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cestari is nu in balbezit. Foix onderschept slim de pass. Foix geeft een hoge lob. Daar is Purús, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bendea is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Bendea is nu in balbezit. Bendea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Manhuflaçu 6:0

86e minuut.
Klungelig pakt van der Velde de bal. van der Velde geeft een hoge lob. Foix bereikt de bal nog maar net als eerste. Foix geeft een hoge lob. Bendea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi passt de bal in één keer door. Machado de Carvalho is nu in balbezit. Žardin verovert de bal door een tackle van achteren. Žardin geeft een hoge lob. do Salqueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bendea rent richting de bal. Bendea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crubera fc 10%, Manhuflaçu 90%.
Crubera fc - Manhuflaçu 6:0