Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
new cyte EMBUIDOS FC
Normal Tactiek CU
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 34.6
hopeless Schieten adequate
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Podziorny speelt de bal door. Czyrko bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrko speelt de bal door. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Glowatzky zal de hoekschop nemen. Leśniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Sandoval probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Xereu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Glowatzky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leśniak kopt de bal weg. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - EMBUIDOS FC 0:1

21e minuut.
Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sergipano de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Glowatzky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kaufmann met de inworp. Gesios is nu in balbezit. Gesios probeert naar een medespeler te passen. Leśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak draait met de bal, schiet en ... Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czyrko neemt de hoekschop. Portugal heeft problemen om de bal te vangen. Leśniak rent richting de bal. Leśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - EMBUIDOS FC 0:2

32e minuut.
Gesios passt de bal met de wreef. Czyrko is nu in balbezit. Czyrko passt de bal in één keer door. Leśniak is nu in balbezit. Leśniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Glowatzky met een sublieme pass. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios speelt de bal door. Leśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new cyte 63%, EMBUIDOS FC 37%.
new cyte - EMBUIDOS FC 0:2

59e minuut.
Carrão kopt de bal weg. Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar met een sublieme pass. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - EMBUIDOS FC 0:3

67e minuut.
Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Xereu rent richting de bal. Gesios verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Gesios de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - EMBUIDOS FC 0:4

74e minuut.
Flores geeft de bal voor. Portugal kopt de bal weg. Carrão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hickmann rent richting de bal. Hickmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Gesios passt de bal met de wreef. Leśniak is nu in balbezit. Leśniak geeft een lange en hoge pass. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Podziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios rent richting de bal. Gesios met een sublieme pass. Leśniak rent richting de bal. Leśniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new cyte 53%, EMBUIDOS FC 47%.
new cyte - EMBUIDOS FC 0:4