Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EMBUIDOS FC new cyte
CU Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 15.2
average Schieten unsatisfactory
average Passen weak
average Verdedigen hopeless


5e minuut.
Podziorny geeft een hoge lob. Daar is Tiupilinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiupilinas schiet op doel. Xereu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - new cyte 1:0

23e minuut.
Minić verovert de bal door een tackle van achteren. Minić geeft een hoge lob. Zornetta kopt de bal weg. Tiupilinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiupilinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Carrão verovert de bal door een tackle van achteren. Carrão passt de bal in één keer door. Hickmann is nu in balbezit. Hickmann schiet op doel. Miszczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hickmann kan de bal niet met de borst controleren. Miszczyński is nu in balbezit. Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickmann schiet op doel. Straalman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EMBUIDOS FC - new cyte 1:1

41e minuut.
Tiupilinas is nu in balbezit. Talar rent richting de bal. Talar probeert naar een medespeler te passen. Dundas rent richting de bal. Dundas schiet op doel. Sandoval bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMBUIDOS FC 40%, new cyte 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EMBUIDOS FC - new cyte 1:1

47e minuut.
Remela bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrko verovert de bal door een tackle van achteren. Czyrko geeft een lange en hoge pass. Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - new cyte 2:1

59e minuut.
Píccolo rent richting de bal. Píccolo passt de bal zonder na te denken. Sergipano is nu in balbezit. Dundas verovert de bal door een tackle van achteren. Dundas haalt uit met een fantastische trap. Sandoval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Zornetta trapt de bal weg. Semochko controleert de bal met de borst. Kaufmann begaat een overtreding. Semochko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miszczyński met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Sergipano heeft problemen om de bal te vangen. Podziorny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sergipano. Sergipano krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Xereu probeert de bal met de borst te controleren. Xereu geeft de bal voor. Minić kopt de bal weg. Podziorny rent richting de bal. Podziorny geeft een hoge lob. Sandoval bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Podziorny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Remela heeft problemen om de bal te vangen. Dundas rent richting de bal. Dundas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Podziorny is nu in balbezit. Sergipano is nu in balbezit. Podziorny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sergipano roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sergipano kan niet meer verder spelen. Visconde de Taunay komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Podziorny passt de bal in één keer door. Remela bereikt de bal nog maar net als eerste. Remela met een sublieme pass. Tiupilinas rent richting de bal. Tiupilinas schiet op doel. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tiupilinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiupilinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - new cyte 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMBUIDOS FC 26%, new cyte 74%.
EMBUIDOS FC - new cyte 3:1