Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marialva Crato Esporte Clube
442 Tactiek Ptolomeu
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 43.3
average Schieten solid
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Salcido onderschept slim de pass. Salcido probeert naar een medespeler te passen. Chraszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraszta schiet op doel. Fazilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Crato Esporte Clube 1:0

6e minuut.
Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis verovert de bal door een tackle van achteren. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Terni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Janicki probeert naar een medespeler te passen. Pytel speelt de bal door. Aldama rent richting de bal. Aldama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gomes Silva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ćostović komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Chraszta geeft de bal voor. Daar is Babulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babulewicz passt de bal met de wreef. Salcido rent richting de bal. Salcido haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Terni geeft een hoge lob. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap. Deros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marialva - Crato Esporte Clube 1:1

27e minuut.
Gorie probeert de bal met de borst te controleren. Gorie geeft een lange en hoge pass. Aldama kopt de bal weg. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Crato Esporte Clube 1:2

29e minuut.
Karaiskakis verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan geeft een lange en hoge pass. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ... Janicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salcido raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eleftherakis komt het veld opgelopen.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Deros met een harde bal richting middenveld. Gamboa kopt de bal weg. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Janicki trapt de bal weg. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson passt de bal zonder na te denken. Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Anderson kopt de bal weg. Karaiskakis heeft problemen om de bal te vangen. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis onderschept slim de pass. Karaiskakis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Janicki trapt de bal weg van het doel. Gamboa kopt de bal weg. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Crato Esporte Clube 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 81%, Crato Esporte Clube 19%.
Marialva - Crato Esporte Clube 1:3

46e minuut.
Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa passt de bal zonder na te denken. Terni probeert naar een medespeler te passen. Aldama is nu in balbezit. Aldama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Janicki met een harde bal richting middenveld. Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal in één keer door. Aldama is nu in balbezit. Aldama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis is nu in balbezit. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Janicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Crato Esporte Clube 1:4

61e minuut.
Aldama probeert naar een medespeler te passen. Deros bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis verovert de bal door een tackle van achteren. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Crato Esporte Clube 1:5

62e minuut.
Gamboa passt de bal zonder na te denken. Karaiskakis is nu in balbezit. Boudet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boudet krijgt een gele kaart. Karaiskakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gamboa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. López Clemente controleert de bal met de borst. Karaiskakis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Crato Esporte Clube 1:6

68e minuut.
Klungelig pakt Gorgan de bal. Gamboa is nu in balbezit. Gorgan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gorgan krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Dukai geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Anderson de bal onder controle te krijgen. Anderson geeft een lange en hoge pass. Aldama is nu in balbezit. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Crato Esporte Clube 1:7

71e minuut.
Eleftherakis probeert naar een medespeler te passen. Chraszta rent richting de bal. Aldama onderschept slim de pass. Aldama geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Karaiskakis rent richting de bal. Anderson met een sublieme pass. Karaiskakis heeft problemen om de bal te vangen. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap. Janicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Crato Esporte Clube 1:8

77e minuut.
Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal met de wreef. Karaiskakis speelt de bal door. Aldama rent richting de bal. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Anderson passt de bal met de wreef. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis passt de bal met de wreef. Aldama is nu in balbezit. Aldama draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janicki met een sublieme pass. Chraszta kopt de bal weg. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson geeft een hoge lob. Aldama krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 79%, Crato Esporte Clube 21%.
Marialva - Crato Esporte Clube 1:8