Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EMBUIDOS FC Manhuflaçu
CU Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
18 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 15.6
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Glowatzky verovert de bal door een tackle van achteren. Glowatzky geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Podziorny de bal onder controle te krijgen. Gesios rent richting de bal. Gesios draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Machado de Carvalho geeft een hoge lob. Zengei kopt de bal weg. Sotero probeert de bal aan de voet te houden. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Gesios de bal. Cestari rent richting de bal. Cestari passt de bal zonder na te denken. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Munch verovert de bal door een tackle van achteren. Munch passt de bal zonder na te denken. Czyrko speelt de bal door. Gesios heeft problemen om de bal te vangen. Gesios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
do Salqueiro trapt de bal weg. Podziorny kopt de bal weg. Purús is nu in balbezit. Gesios onderschept slim de pass. Gesios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Leśniak is nu in balbezit. Podziorny rent richting de bal. Sotero is nu in balbezit. Leśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
do Aerosmith passt de bal zonder na te denken. do Maranhão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podziorny. Podziorny krijgt een gele kaart. do Maranhão raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sotero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Purús de bal onder controle te krijgen. do Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podziorny. Podziorny krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
Czyrko bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrko passt de bal in één keer door. Leśniak is nu in balbezit. Leśniak haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Manhuflaçu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMBUIDOS FC 27%, Manhuflaçu 73%.
EMBUIDOS FC - Manhuflaçu 1:0

47e minuut.
Daar is Leśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concórdio is nu in balbezit. Glowatzky onderschept slim de pass. Leśniak is nu in balbezit. Leśniak haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Manhuflaçu 2:0

54e minuut.
Czyrko geeft de bal voor. Justus rent richting de bal. Leśniak begaat een overtreding. Leśniak krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Glowatzky met een snelle inworp. Leśniak is nu in balbezit. Leśniak geeft een hoge lob. Gesios rent richting de bal. Gesios geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Manhuflaçu 3:0

65e minuut.
Purús trapt de bal weg. Czyrko kopt de bal weg. Gesios is nu in balbezit. Leśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Glowatzky passt de bal in één keer door. Sotero is nu in balbezit. Sotero probeert naar een medespeler te passen. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Manhuflaçu 4:0

77e minuut.
Gesios is nu in balbezit. Machado de Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios onderschept slim de pass. Gesios geeft de bal voor. Purús kopt de bal weg. do Salqueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Czyrko probeert naar een medespeler te passen. Gesios speelt de bal door. Leśniak heeft problemen om de bal te vangen. Leśniak draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Manhuflaçu 5:0

81e minuut.
do Maranhão onderschept slim de pass. Leśniak onderschept slim de pass. Leśniak speelt de bal door. Gesios rent richting de bal. Gesios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Concórdio de bal. Glowatzky is nu in balbezit. Glowatzky geeft de bal voor. Gesios rent richting de bal. Gesios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMBUIDOS FC 21%, Manhuflaçu 79%.
EMBUIDOS FC - Manhuflaçu 5:0