Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manhuflaçu EMBUIDOS FC
Normal Tactiek CU
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 38.4
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


6e minuut.
Justus rent richting de bal. Justus geeft een hoge lob. Czyrko kopt de bal weg. Gesios heeft problemen om de bal te vangen. Gesios haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Glowatzky met een snelle inworp. Leśniak is nu in balbezit. Sotero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leśniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miszczyński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. do Salqueiro bokst de bal weg.

9e minuut.
Glowatzky passt de bal in één keer door. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero geeft de bal voor. do Aerosmith is nu in balbezit. do Aerosmith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - EMBUIDOS FC 1:0

12e minuut.
Munch passt de bal in één keer door. Daar is Miszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miszczyński met een sublieme pass. Leśniak rent richting de bal. Leśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manhuflaçu - EMBUIDOS FC 1:1

14e minuut.
Custódio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengei verovert de bal door een tackle van achteren. Zengei passt de bal in één keer door. Gesios rent richting de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - EMBUIDOS FC 1:2

15e minuut.
Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczyński passt de bal met de wreef. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Czyrko is nu in balbezit. Czyrko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Concórdio de bal. Leśniak rent richting de bal. Leśniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Czyrko onderschept slim de pass. Czyrko passt de bal zonder na te denken. Leśniak rent richting de bal. Leśniak schiet op doel. do Salqueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Glowatzky is nu in balbezit. Leśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak probeert naar een medespeler te passen. Gesios rent richting de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Miszczyński onderschept slim de pass. Miszczyński met een sublieme pass. Leśniak is nu in balbezit. Leśniak schiet op doel. do Salqueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - EMBUIDOS FC 1:3

44e minuut.
Miszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak rent richting de bal. Leśniak passt de bal met de wreef. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhuflaçu 82%, EMBUIDOS FC 18%.
Manhuflaçu - EMBUIDOS FC 1:3

46e minuut.
do Maranhão passt de bal met de wreef. Grilo is nu in balbezit. Met opzet legt Munch zijn tegenspeler op de grond. Munch krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Czyrko met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. do Maranhão rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Leśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Glowatzky is nu in balbezit. Glowatzky passt de bal met de wreef. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Glowatzky verovert de bal door een tackle van achteren. Glowatzky geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cestari de bal. Leśniak rent richting de bal. Leśniak schiet op doel. do Salqueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Munch rent richting de bal. Munch speelt de bal door. Czyrko is nu in balbezit. Czyrko geeft een hoge lob. Gesios kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Flores geeft een hoge lob. Klungelig pakt Purús de bal. Miszczyński met een sublieme pass. Leśniak rent richting de bal. Leśniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Machado de Carvalho rent richting de bal. Machado de Carvalho geeft de bal voor. Chlebowski kopt de bal weg. Czyrko is nu in balbezit. Czyrko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Inworp. Czyrko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gesios geeft een hoge lob. Miszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhuflaçu 72%, EMBUIDOS FC 28%.
Manhuflaçu - EMBUIDOS FC 1:3