Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
new cyte Crubera fc
Normal Tactiek Defensa
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 38.3
unsatisfactory Schieten good
average Passen adequate
hopeless Verdedigen good


2e minuut.
Jenicot rent richting de bal. Jenicot geeft de bal voor. Foix met een sublieme pass. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crubera fc 0:1

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sandoval trapt de bal weg van het doel. Foix kopt de bal weg. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Portugal is nu in balbezit. Jenicot onderschept slim de pass. Jenicot met een sublieme pass. Klungelig pakt Mazzocchi de bal. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jenicot is nu in balbezit. Jenicot geeft een lange en hoge pass. Xereu kopt de bal weg. Foix bereikt de bal nog maar net als eerste. Foix geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi schiet op doel. Paal! Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Jenicot passt de bal in één keer door. Lancia is nu in balbezit. Lancia speelt de bal door. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Carp is nu in balbezit. Carp speelt de bal door. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crubera fc 0:2

21e minuut.
van der Velde passt de bal in één keer door. Grijalba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sergipano. Sergipano krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Lancia probeert naar een medespeler te passen. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mazzocchi de bal. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Brocador is nu in balbezit. Carp verovert de bal door een tackle van achteren. Carp met een sublieme pass. Daar is Mazzocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenicot verovert de bal door een tackle van achteren. Jenicot geeft een hoge lob. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Xereu trapt de bal weg van het doel. Foix kopt de bal weg. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Roma passt de bal in één keer door. Žardin geeft de bal voor. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crubera fc 0:3

30e minuut.
Remela controleert de bal met de borst. Roma onderschept slim de pass. Píccolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Píccolo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Roma geeft een lange en hoge pass. Zornetta heeft problemen om de bal te vangen. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. Sandoval probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crubera fc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new cyte 86%, Crubera fc 14%.
new cyte - Crubera fc 0:4

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Mazzocchi de bal onder controle te krijgen. Foix is nu in balbezit. Foix passt de bal zonder na te denken. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Remela geeft een hoge lob. Inworp. Žardin met de inworp. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mazzocchi is nu in balbezit. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crubera fc 0:5

60e minuut.
Brocador probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hickmann de bal. Remela is nu in balbezit. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
van der Velde geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mazzocchi de bal onder controle te krijgen. Xereu is nu in balbezit. Mazzocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Foix rent richting de bal. Foix passt de bal in één keer door. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crubera fc 0:6

73e minuut.
Foix met een sublieme pass. Lancia rent richting de bal. Lancia geeft een lange en hoge pass. Mazzocchi probeert de bal met de borst te controleren. Mazzocchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crubera fc 0:7

83e minuut.
Grijalba met een snelle inworp. Foix heeft problemen om de bal te vangen. Portugal is nu in balbezit. Foix verovert de bal door een tackle van achteren. Foix geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Jenicot met een sublieme pass. Daar is Mazzocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xereu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazzocchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jenicot met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crubera fc 0:8

86e minuut.
Mazzocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Foix is nu in balbezit. Foix passt de bal met de wreef. Jenicot rent richting de bal. Jenicot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jenicot is nu in balbezit. Jenicot speelt de bal door. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new cyte 76%, Crubera fc 24%.
new cyte - Crubera fc 0:8