Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.F.Bets Crubera fc
Nova Temporada Tactiek Defensa
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 41.5
excellent Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Niziołek rent richting de bal. Niziołek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roma met een snelle inworp. La Rocca geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sephadi de bal. Sephadi draait met de bal, schiet en ... Rivas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu passt de bal met de wreef. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crubera fc 1:0

10e minuut.
Niziołek passt de bal in één keer door. Argirov rent richting de bal. Argirov geeft een lange en hoge pass. Semmeling heeft problemen om de bal te vangen. Semmeling draait met de bal, schiet en ... Rivas bokst de bal weg.

12e minuut.
Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu speelt de bal door. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt van der Velde de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Borba passt de bal in één keer door. Grozăvescu met een sublieme pass. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crubera fc 2:0

23e minuut.
Semmeling neemt de hoekschop. Klungelig pakt Sephadi de bal. La Rocca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! La Rocca krijgt een gele kaart. Sephadi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sephadi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rivas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Carp speelt de bal door. Grijalba is nu in balbezit. Semmeling begaat een overtreding. Semmeling krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Grozăvescu speelt de bal door. Sephadi rent richting de bal. Sephadi passt de bal in één keer door. Semmeling rent richting de bal. Semmeling schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crubera fc 3:0

37e minuut.
Sephadi is nu in balbezit. Sephadi passt de bal zonder na te denken. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Foix verovert de bal door een tackle van achteren. Grozăvescu onderschept slim de pass. Grozăvescu passt de bal zonder na te denken. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling schiet op doel. Rivas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Lancia geeft de bal voor. Baranowski kopt de bal weg. Grozăvescu met een sublieme pass. Sephadi rent richting de bal. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. Rivas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba passt de bal zonder na te denken. Sephadi rent richting de bal. Sephadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crubera fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 28%, Crubera fc 72%.
A.F.Bets - Crubera fc 4:0

48e minuut.
Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi passt de bal met de wreef. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling draait met de bal, schiet en ... Rivas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crubera fc 5:0

53e minuut.
Grozăvescu geeft een lange en hoge pass. Uberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi onderschept slim de pass. Sephadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crubera fc 6:0

54e minuut.
Daar is Roma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba passt de bal zonder na te denken. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling schiet op doel. Rivas bokst de bal weg.

60e minuut.
Sephadi onderschept slim de pass. Sephadi geeft een hoge lob. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling draait met de bal, schiet en ... Rivas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crubera fc 7:0

63e minuut.
Carp rent richting de bal. Argirov onderschept slim de pass. Argirov met een sublieme pass. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu geeft de bal voor. Rivas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Niziołek rent richting de bal. Mazzocchi onderschept slim de pass. Sirnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma onderschept slim de pass. Roma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Paepe met een harde bal richting middenveld. La Rocca heeft problemen om de bal te vangen. Grozăvescu geeft de bal voor. Semmeling rent richting de bal. Semmeling schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Mazzocchi is nu in balbezit. Niziołek onderschept slim de pass. Niziołek probeert naar een medespeler te passen. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi draait met de bal, schiet en ... Rivas bokst de bal weg.

74e minuut.
Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu passt de bal in één keer door. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Semmeling passt de bal in één keer door. Sephadi rent richting de bal. van der Velde probeert naar een medespeler te passen. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi schiet op doel. Rivas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sephadi rent richting de bal. Sephadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Crubera fc 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 30%, Crubera fc 70%.
A.F.Bets - Crubera fc 8:0