Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crato Esporte Clube EMBUIDOS FC
Ptolomeu Tactiek CU
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 38.5
solid Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Aldama onderschept slim de pass. Aldama met een sublieme pass. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Karaiskakis rent richting de bal. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Gamboa passt de bal zonder na te denken. Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Oprean kopt de bal weg. Terni probeert de bal aan de voet te houden. Glowatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Glowatzky geeft een hoge lob. Flores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Karaiskakis draait met de bal, schiet en ... Chlebowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anderson zal de hoekschop nemen. Aldama krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Miszczyński probeert naar een medespeler te passen. Gesios is nu in balbezit. Gesios passt de bal zonder na te denken. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Aldama onderschept slim de pass. Aldama probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karaiskakis de bal. Karaiskakis schiet op doel. Straalman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - EMBUIDOS FC 1:0

27e minuut.
Zengei probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores probeert naar een medespeler te passen. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Munch is nu in balbezit. Munch speelt de bal door. Gesios is nu in balbezit. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Fazilov bokst de bal weg.

31e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa geeft een hoge lob. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - EMBUIDOS FC 2:0

32e minuut.
Klungelig pakt Miszczyński de bal. Karaiskakis speelt de bal door. Aldama is nu in balbezit. Zengei is nu in balbezit. Aldama verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Anderson speelt de bal door. Karaiskakis rent richting de bal. Munch rent richting de bal. Karaiskakis onderschept slim de pass. Karaiskakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - EMBUIDOS FC 3:0

39e minuut.
Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis passt de bal met de wreef. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Straalman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - EMBUIDOS FC 4:0

40e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytel is nu in balbezit. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - EMBUIDOS FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 45%, EMBUIDOS FC 55%.
Crato Esporte Clube - EMBUIDOS FC 4:1

49e minuut.
Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa geeft een lange en hoge pass. Aldama is nu in balbezit. Aldama schiet op doel. Straalman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie geeft de bal voor. Aldama rent richting de bal. Aldama schiet op doel. Straalman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - EMBUIDOS FC 5:1

59e minuut.
Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis passt de bal in één keer door. Terni probeert naar een medespeler te passen. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Miszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson speelt de bal door. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis schiet op doel. Chlebowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Terni geeft de bal voor. Karaiskakis is nu in balbezit. Talar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talar krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Inworp. Anderson met de inworp. Gamboa speelt de bal door. Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - EMBUIDOS FC 6:1

83e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis passt de bal in één keer door. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Terni verovert de bal door een tackle van achteren. Terni geeft de bal voor. Daar is Chlebowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaiskakis verovert de bal door een tackle van achteren. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - EMBUIDOS FC 7:1

89e minuut.
Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson met een sublieme pass. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis schiet op doel. Straalman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - EMBUIDOS FC 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 28%, EMBUIDOS FC 72%.
Crato Esporte Clube - EMBUIDOS FC 8:1