Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manhuflaçu Marialva
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 30.3
weak Schieten good
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Boudet probeert naar een medespeler te passen. Justus is nu in balbezit. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido schiet op doel. do Salqueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Marialva 0:1

8e minuut.
Concórdio rent richting de bal. Ćostović is nu in balbezit. Ćostović probeert naar een medespeler te passen. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Marialva 0:2

16e minuut.
Cestari onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babulewicz met een snelle inworp. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido geeft de bal voor. De bal raakt de paal. do Salqueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sotero rent richting de bal. Sotero geeft de bal voor. Daar is López Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Aerosmith rent richting de bal. do Aerosmith draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćostović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boudet geeft een hoge lob. Salcido is nu in balbezit. Salcido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Marialva 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhuflaçu 74%, Marialva 26%.
Manhuflaçu - Marialva 0:3

50e minuut.
Sotero kan de bal niet met de borst controleren. Boudet speelt de bal door. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido schiet op doel. do Salqueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Marialva 0:4

57e minuut.
Ćostović geeft een lange en hoge pass. Chraszta kan de bal niet met de borst controleren. Salcido rent richting de bal. Salcido haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Marialva 0:5

60e minuut.
López Clemente onderschept slim de pass. López Clemente geeft een lange en hoge pass. Salcido rent richting de bal. Salcido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Marialva 0:6

79e minuut.
Corpo is nu in balbezit. Corpo geeft de bal voor. Chraszta krijgt zijn hoofd ertegen. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Marialva 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhuflaçu 64%, Marialva 36%.
Manhuflaçu - Marialva 0:7