Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
new cyte Columbia FC
Normal Tactiek pablo
35% Balbezit 65%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 46.1
waardeloos Schieten uitstekend
zwak Passen solide
hopeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Presvytis rent richting de bal. Presvytis geeft de bal voor. Stanciu heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu schiet op doel. Sandoval probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Columbia FC 0:1

5e minuut.
Remela probeert naar een medespeler te passen. Presvytis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano begaat een overtreding. Sergipano krijgt een gele kaart. Presvytis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Presvytis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stanciu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Sergipano rent richting de bal. Ārgalis onderschept slim de pass. Ārgalis geeft een lange en hoge pass. Stanciu rent richting de bal. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Columbia FC 0:2

9e minuut.
Vlădoiu speelt de bal door. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser passt de bal in één keer door. Stanciu rent richting de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Columbia FC 0:3

12e minuut.
Vlădoiu met een sublieme pass. Stanciu probeert naar een medespeler te passen. Brockhauser heeft problemen om de bal te vangen. Brockhauser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Columbia FC 0:4

13e minuut.
Vlădoiu speelt de bal door. Stanciu is nu in balbezit. Xereu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stanciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dincă neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Columbia FC 0:5

14e minuut.
Vlădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădoiu passt de bal met de wreef. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu schiet op doel. Sandoval maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Presvytis rent richting de bal. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Presvytis verovert de bal door een tackle van achteren. Presvytis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Vlădoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlădoiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sergipano de bal. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stanciu is nu in balbezit. Inworp. Vlădoiu met de inworp. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zornetta geeft een hoge lob. Ārgalis kan de bal niet met de borst controleren. Ārgalis geeft een lange en hoge pass. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Presvytis heeft problemen om de bal te vangen. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Presvytis onderschept slim de pass. Presvytis geeft een hoge lob. Stanciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Columbia FC 0:6

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dilillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădoiu geeft een hoge lob. Brockhauser springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Brockhauser passt de bal zonder na te denken. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal rent richting de bal. Brockhauser onderschept slim de pass. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser geeft een lange en hoge pass. Stanciu rent richting de bal. Stanciu schiet op doel. Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Columbia FC 0:7

40e minuut.
Vlădoiu is nu in balbezit. Vlădoiu passt de bal in één keer door. Píccolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu verovert de bal door een tackle van achteren. Stanciu schiet op doel. De bal raakt de paal. Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new cyte 91%, Columbia FC 9%.
new cyte - Columbia FC 0:7

48e minuut.
Dincă passt de bal in één keer door. Xereu is nu in balbezit. Stanciu onderschept slim de pass. Stanciu draait met de bal, schiet en ... Sandoval probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Columbia FC 0:8

49e minuut.
Brockhauser passt de bal zonder na te denken. Daar is Presvytis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presvytis geeft een hoge lob. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser schiet op doel. Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Columbia FC 0:9

53e minuut.
Portugal rent richting de bal. Presvytis verovert de bal door een tackle van achteren. Presvytis passt de bal zonder na te denken. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser geeft de bal voor. Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Columbia FC 0:10

55e minuut.
Vlădoiu passt de bal met de wreef. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu met een sublieme pass. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... Sandoval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Zornetta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dilillo met een snelle inworp. Vlădoiu kan de bal niet met de borst controleren. Vlădoiu geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Brockhauser de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Columbia FC 0:11

60e minuut.
Zornetta geeft een lange en hoge pass. Krbavac kopt de bal weg. Daar is Vlădoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlădoiu geeft een hoge lob. Brockhauser springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dincă passt de bal met de wreef. Dilillo probeert naar een medespeler te passen. Vlădoiu met een sublieme pass. Daar is Brockhauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Columbia FC 0:12

67e minuut.
Presvytis onderschept slim de pass. Portugal is nu in balbezit. Presvytis onderschept slim de pass. Presvytis geeft een lange en hoge pass. Stanciu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Presvytis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ārgalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Presvytis met een sublieme pass. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Píccolo met de inworp. Remela rent richting de bal. Vlădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sandoval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Vlădoiu passt de bal zonder na te denken. Sergipano rent richting de bal. Sergipano geeft een hoge lob. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vlădoiu met een sublieme pass. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser passt de bal zonder na te denken. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Columbia FC 0:13

89e minuut.
Daar is Carrão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəmirli probeert naar een medespeler te passen. Dincă speelt de bal door. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sandoval met een harde bal richting middenveld. Dincă rent richting de bal. Dincă passt de bal in één keer door. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Columbia FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new cyte 86%, Columbia FC 14%.
new cyte - Columbia FC 0:14