Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbia FC new cyte
pablo Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 14.9
very good Schieten unsatisfactory
good Passen average
adequate Verdedigen hopeless


1e minuut.
Presvytis rent richting de bal. Presvytis geeft een hoge lob. Sergipano probeert de bal aan de voet te houden. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vlădoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stanciu springt en kopt de bal. Sandoval bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Brockhauser rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 1:0

9e minuut.
Brocador rent richting de bal. Dəmirli onderschept slim de pass. Dəmirli geeft een lange en hoge pass. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dilillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilillo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brockhauser de bal. Brockhauser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 2:0

15e minuut.
Vlădoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Portugal kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Presvytis zal de hoekschop nemen. Brockhauser krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dəmirli passt de bal met de wreef. Vlădoiu rent richting de bal. Vlădoiu passt de bal zonder na te denken. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stanciu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 3:0

24e minuut.
Stanciu geeft een hoge lob. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... Stanciu rent richting de bal. Stanciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 4:0

25e minuut.
Hickmann rent richting de bal. Hickmann met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Portugal de bal onder controle te krijgen. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dincă passt de bal met de wreef. Stanciu heeft problemen om de bal te vangen. Xereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu onderschept slim de pass. Stanciu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 5:0

28e minuut.
Remela bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brockhauser de bal. Brockhauser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 6:0

32e minuut.
Presvytis met een snelle inworp. Brockhauser probeert de bal met de borst te controleren. Sergipano rent richting de bal. Brockhauser onderschept slim de pass. Brockhauser geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Stanciu probeert naar een medespeler te passen. Portugal is nu in balbezit. Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser schiet op doel. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. Sandoval bokst de bal weg. Daar is Brockhauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brockhauser schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Xereu kopt de bal weg. Sergipano is nu in balbezit. Presvytis onderschept slim de pass. Presvytis geeft een lange en hoge pass. Stanciu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Brockhauser geeft een hoge lob. Píccolo heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu rent richting de bal. Stanciu schiet op doel. Xereu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandoval bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 7:0

40e minuut.
Presvytis met een sublieme pass. Stanciu rent richting de bal. Stanciu passt de bal zonder na te denken. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vlădoiu kan de bal niet met de borst controleren. Vlădoiu met een sublieme pass. Stanciu probeert naar een medespeler te passen. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 8:0

44e minuut.
Dincă speelt de bal door. Vlădoiu is nu in balbezit. Vlădoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brockhauser de bal. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbia FC 16%, new cyte 84%.
Columbia FC - new cyte 9:0

48e minuut.
Xereu is nu in balbezit. Stanciu onderschept slim de pass. Stanciu passt de bal zonder na te denken. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Presvytis geeft een hoge lob. Sandoval speelt de bal door. Dəmirli kopt de bal weg. Stanciu rent richting de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Vlădoiu met een snelle inworp. Píccolo rent richting de bal. Stanciu verovert de bal door een tackle van achteren. Stanciu geeft een hoge lob. Sandoval bokst de bal weg. Brockhauser is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 10:0

62e minuut.
Dəmirli geeft de bal voor. Klungelig pakt Sergipano de bal. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... Sandoval probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Stanciu rent richting de bal. Stanciu geeft een hoge lob. Brockhauser heeft problemen om de bal te vangen. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Dəmirli verovert de bal door een tackle van achteren. Dəmirli geeft de bal voor. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 11:0

72e minuut.
Brockhauser is nu in balbezit. Dincă is nu in balbezit. Dincă passt de bal zonder na te denken. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Ārgalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ārgalis geeft de bal voor. Píccolo heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - new cyte 12:0

76e minuut.
Dincă passt de bal in één keer door. Presvytis rent richting de bal. Presvytis geeft de bal voor. Vlădoiu is nu in balbezit. Vlădoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vlădoiu rent richting de bal. Vlădoiu geeft een lange en hoge pass. Sergipano heeft problemen om de bal te vangen. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Brocador kopt de bal weg. Klungelig pakt Krbavac de bal. Hickmann begaat een overtreding. Krbavac raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Krbavac kan niet meer verder spelen.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sandoval trapt de bal weg van het doel. Vlădoiu kopt de bal weg. Stanciu rent richting de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Brockhauser de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. Daar is Stanciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbia FC 14%, new cyte 86%.
Columbia FC - new cyte 12:0