Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crubera fc Crato Esporte Clube
Defensa Tactiek Ptolomeu
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 45.3
goed Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Terni probeert naar een medespeler te passen. Uberti rent richting de bal. Karaiskakis verovert de bal door een tackle van achteren. Karaiskakis schiet op doel. Rivas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Crato Esporte Clube 0:1

6e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Soave bereikt de bal nog maar net als eerste. Soave geeft een lange en hoge pass. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ... Rivas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lancia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Crato Esporte Clube 0:2

12e minuut.
Gamboa onderschept slim de pass. Foix onderschept slim de pass. Foix geeft een lange en hoge pass. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Protasiewicz is nu in balbezit. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa passt de bal in één keer door. Aldama is nu in balbezit. Aldama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aldama rent richting de bal. Aldama schiet op doel. Rivas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Uberti controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Crato Esporte Clube 0:3

32e minuut.
Pytel probeert naar een medespeler te passen. Terni is nu in balbezit. Terni passt de bal zonder na te denken. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama draait met de bal, schiet en ... Rivas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Crato Esporte Clube 0:4

35e minuut.
Aldama passt de bal met de wreef. Terni is nu in balbezit. Terni geeft een hoge lob. Karaiskakis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Crato Esporte Clube 0:5

39e minuut.
Klungelig pakt Aldama de bal. Carp is nu in balbezit. Carp met een sublieme pass. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mazzocchi passt de bal met de wreef. Roma rent richting de bal. Roma passt de bal in één keer door. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. Fazilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Soave geeft een hoge lob. Žardin geeft een hoge lob. Cristiano heeft problemen om de bal te vangen. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crubera fc 41%, Crato Esporte Clube 59%.
Crubera fc - Crato Esporte Clube 0:5

51e minuut.
Daar is Karaiskakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaiskakis passt de bal met de wreef. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama passt de bal in één keer door. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ... Rivas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Crato Esporte Clube 0:6

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anderson met de inworp. Gamboa rent richting de bal. Gamboa geeft de bal voor. Aldama krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Oprean met een sublieme pass. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa passt de bal met de wreef. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
La Rocca speelt de bal door. Pytel rent richting de bal. Pytel geeft de bal voor. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Cassaretto met een sublieme pass. La Rocca probeert de bal aan de voet te houden. Anderson met een sublieme pass. Karaiskakis rent richting de bal. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
La Rocca probeert naar een medespeler te passen. Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Terni begaat een overtreding. Protasiewicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Protasiewicz kan niet meer verder spelen. Grijalba komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cassaretto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crubera fc 47%, Crato Esporte Clube 53%.
Crubera fc - Crato Esporte Clube 0:6