Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.F.Bets EMBUIDOS FC
Nova Temporada Tactiek CU
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 35.7
excellent Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Ingerslev onderschept slim de pass. Ingerslev met een sublieme pass. Borba probeert naar een medespeler te passen. Semmeling rent richting de bal. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Paal!

3e minuut.
Flores geeft een lange en hoge pass. Gesios is nu in balbezit. Klungelig pakt Gesios de bal. Gesios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Sardento trapt de bal weg. Semmeling controleert de bal met de borst. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Marrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - EMBUIDOS FC 1:0

5e minuut.
Zengei is nu in balbezit. Zengei passt de bal met de wreef. Munch rent richting de bal. Graaven rent richting de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Arrua speelt de bal door. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven passt de bal zonder na te denken. Semmeling rent richting de bal. Semmeling draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - EMBUIDOS FC 2:0

9e minuut.
Daar is Graaven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munch speelt de bal door. Sephadi heeft problemen om de bal te vangen. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bracho probeert naar een medespeler te passen. Arrua geeft een lange en hoge pass. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling onderschept slim de pass. Semmeling draait met de bal, schiet en ... Marrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Leśniak rent richting de bal. Baranowski met een sublieme pass. Borba probeert naar een medespeler te passen. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Semmeling passt de bal in één keer door. Graaven rent richting de bal. Graaven passt de bal in één keer door. Semmeling rent richting de bal. Semmeling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Arrua is nu in balbezit. Arrua passt de bal met de wreef. Graaven is nu in balbezit. Graaven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - EMBUIDOS FC 3:0

30e minuut.
Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling passt de bal met de wreef. Borba met een sublieme pass. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven schiet op doel. Marrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Semmeling kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Arrua de bal onder controle te krijgen. Graaven rent richting de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Marrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - EMBUIDOS FC 4:0

36e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores speelt de bal door. Semmeling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - EMBUIDOS FC 5:0

38e minuut.
Ingerslev onderschept slim de pass. Ingerslev passt de bal zonder na te denken. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Talar probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Graaven controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zengei maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Graaven controleert de bal met de borst. Semmeling rent richting de bal. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Marrero bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 21%, EMBUIDOS FC 79%.
A.F.Bets - EMBUIDOS FC 5:0

47e minuut.
Baranowski geeft een lange en hoge pass. Chlebowski is nu in balbezit. Semmeling onderschept slim de pass. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Baranowski rent richting de bal. Baranowski met een sublieme pass. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi heeft problemen om de bal te vangen. Sephadi speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling passt de bal met de wreef. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Marrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - EMBUIDOS FC 6:0

61e minuut.
Sephadi kan de bal niet met de borst controleren. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven passt de bal in één keer door. Semmeling rent richting de bal. Semmeling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling rent richting de bal. Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling rent richting de bal. Semmeling draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Borba kopt de bal weg. Semmeling rent richting de bal. Semmeling passt de bal met de wreef. Arrua rent richting de bal. Arrua haalt uit met een fantastische trap. Marrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Graaven rent richting de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - EMBUIDOS FC 7:0

66e minuut.
Leśniak passt de bal met de wreef. Miszczyński kan de bal niet met de borst controleren. Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven rent richting de bal. Graaven schiet op doel. Marrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi verovert de bal door een tackle van achteren. Sephadi passt de bal zonder na te denken. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven draait met de bal, schiet en ... Marrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - EMBUIDOS FC 8:0

68e minuut.
Munch passt de bal zonder na te denken. Arrua speelt de bal door. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling schiet op doel. Marrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - EMBUIDOS FC 9:0

71e minuut.
Glowatzky rent richting de bal. Sephadi onderschept slim de pass. Arrua geeft de bal voor. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - EMBUIDOS FC 10:0

74e minuut.
Ingerslev kopt de bal weg. Klungelig pakt Sephadi de bal. Sephadi met een sublieme pass. Graaven is nu in balbezit. Graaven schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Baranowski speelt de bal door. Klungelig pakt Semmeling de bal. Graaven rent richting de bal. Arrua rent richting de bal. Arrua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Baranowski kopt de bal weg. Graaven rent richting de bal. Graaven passt de bal met de wreef. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling schiet op doel. Marrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Bracho speelt de bal door. Daar is Ingerslev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingerslev geeft de bal voor. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gilles passt de bal in één keer door. Niziołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziołek passt de bal met de wreef. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua passt de bal met de wreef. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Marrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 22%, EMBUIDOS FC 78%.
A.F.Bets - EMBUIDOS FC 10:0