Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EMBUIDOS FC A.F.Bets
CU Tactiek Nova Temporada
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Straalman speelt de bal door. Grozăvescu kopt de bal weg. Graaven heeft problemen om de bal te vangen. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Sephadi haalt uit met een fantastische trap. Talar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Graaven rent richting de bal. Graaven schiet op doel. Straalman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sirnes speelt de bal door. Graaven heeft problemen om de bal te vangen. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - A.F.Bets 0:1

10e minuut.
Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu speelt de bal door. Borba speelt de bal door. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Graaven de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Flores ... Strafschop! Graaven is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sephadi neemt zijn aanloop. Straalman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Sirnes probeert de bal met de borst te controleren. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gesios de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Sephadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sephadi speelt de bal door. Graaven is nu in balbezit. Daar is Graaven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graaven schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Baranowski heeft problemen om de bal te vangen. Baranowski geeft een lange en hoge pass. Graaven rent richting de bal. Graaven draait met de bal, schiet en ... Straalman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Talar geeft de bal voor. Borba kopt de bal weg. Graaven rent richting de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Straalman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borba raakt geblesseerd tijdens het duel. Sirnes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sephadi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sephadi is nu in balbezit. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch onderschept slim de pass. Sephadi verovert de bal door een tackle van achteren. Sephadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Graaven rent richting de bal. Graaven passt de bal in één keer door. Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi onderschept slim de pass. Sephadi schiet op doel. De bal raakt de paal. Graaven rent richting de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Gesios is nu in balbezit. Miszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baranowski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Glowatzky geeft de bal voor. Daar is Gilles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios draait met de bal, schiet en ... Sardento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EMBUIDOS FC - A.F.Bets 1:1

32e minuut.
Borba met een sublieme pass. Sirnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirnes passt de bal in één keer door. Graaven is nu in balbezit. Graaven geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Talar is nu in balbezit. Talar passt de bal met de wreef. Munch controleert de bal met de borst. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Baranowski de bal. Miszczyński is nu in balbezit. Miszczyński geeft een hoge lob. Czyrko rent richting de bal. Czyrko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leśniak is nu in balbezit. Leśniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - A.F.Bets 2:1

44e minuut.
Semmeling heeft problemen om de bal te vangen. Leśniak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Semmeling. Leśniak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Leśniak kan niet meer verder spelen. Tiupilinas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMBUIDOS FC 73%, A.F.Bets 27%.
EMBUIDOS FC - A.F.Bets 2:1

46e minuut.
Baranowski probeert naar een medespeler te passen. Sephadi rent richting de bal. Sephadi passt de bal in één keer door. Graaven rent richting de bal. Graaven schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Graaven rent richting de bal. Graaven schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chlebowski de bal onder controle te krijgen. Ingerslev is nu in balbezit. Ingerslev geeft een hoge lob. Straalman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zengei de bal. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengei onderschept slim de pass. Zengei met een sublieme pass. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Graaven verovert de bal door een tackle van achteren. Graaven met een sublieme pass. Borba is nu in balbezit. Borba geeft een hoge lob. Sephadi krijgt zijn hoofd ertegen. Straalman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Baranowski kopt de bal weg. Sephadi rent richting de bal. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Borba met een sublieme pass. Graaven geeft een lange en hoge pass. Talar heeft problemen om de bal te vangen. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EMBUIDOS FC - A.F.Bets 2:2

81e minuut.
Sephadi rent richting de bal. Sephadi geeft de bal voor. Daar is Chlebowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graaven rent richting de bal. Graaven schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Graaven raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Redes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMBUIDOS FC 71%, A.F.Bets 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EMBUIDOS FC - A.F.Bets 2:2