Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbia FC Manhuflaçu
pablo Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
11% Spel op eigen helft 89%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dilillo is nu in balbezit. Dilillo probeert naar een medespeler te passen. Vlădoiu is nu in balbezit. Vlădoiu geeft een lange en hoge pass. Brockhauser springt en kopt de bal. do Salqueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 1:0

5e minuut.
Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Purús krijgt een gele kaart. Stanciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dincă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 2:0

7e minuut.
Ārgalis geeft de bal voor. Machado de Carvalho kopt de bal weg. Purús probeert de bal aan de voet te houden. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 3:0

9e minuut.
Justus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dincă is nu in balbezit. Dincă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stanciu de bal. Stanciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Machado de Carvalho speelt de bal door. Dincă rent richting de bal. Dincă passt de bal met de wreef. Brockhauser heeft problemen om de bal te vangen. Brockhauser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ārgalis geeft de bal voor. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser met een sublieme pass. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 4:0

20e minuut.
Stanciu verovert de bal door een tackle van achteren. Purús rent richting de bal. Stanciu onderschept slim de pass. Stanciu draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 5:0

22e minuut.
Stanciu onderschept slim de pass. Stanciu speelt de bal door. Dincă speelt de bal door. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Justus met een harde bal richting middenveld. Dincă kopt de bal weg. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser schiet op doel. Na een snelle pass probeert Justus de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cestari speelt de bal door. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser passt de bal in één keer door. Stanciu rent richting de bal. Stanciu schiet op doel. do Salqueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vlădoiu zal de hoekschop nemen. Brockhauser maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vlădoiu controleert de bal met de borst. Machado de Carvalho is nu in balbezit. Vlădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădoiu geeft een hoge lob. Brockhauser krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
do Maranhão kopt de bal weg. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stanciu de bal. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ārgalis geeft een hoge lob. Brockhauser kopt de bal weg. Stanciu rent richting de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 6:0

38e minuut.
Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă speelt de bal door. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbia FC 13%, Manhuflaçu 87%.
Columbia FC - Manhuflaçu 7:0

48e minuut.
Presvytis bereikt de bal nog maar net als eerste. Presvytis geeft een lange en hoge pass. Stanciu rent richting de bal. Stanciu draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 8:0

50e minuut.
do Salqueiro trapt de bal weg. Klungelig pakt Dincă de bal. Cestari is nu in balbezit. Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vlădoiu geeft een lange en hoge pass. Justus kopt de bal weg. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu schiet op doel. do Salqueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 9:0

56e minuut.
Brockhauser heeft problemen om de bal te vangen. Sotero is nu in balbezit. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 10:0

58e minuut.
Vlădoiu rent richting de bal. Vlădoiu geeft de bal voor. Concórdio controleert de bal met de borst. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 11:0

60e minuut.
Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă passt de bal in één keer door. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... Justus probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Presvytis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă passt de bal in één keer door. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 12:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. do Salqueiro trapt de bal weg. Dəmirli kopt de bal weg. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 13:0

65e minuut.
do Aerosmith met een sublieme pass. Daar is do Maranhão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brockhauser onderschept slim de pass. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 14:0

70e minuut.
Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Stanciu rent richting de bal. Dincă rent richting de bal. Dincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 15:0

78e minuut.
Daar is Dincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dincă passt de bal met de wreef. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 16:0

80e minuut.
Dilillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Vlădoiu de bal. Vlădoiu geeft een hoge lob. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 17:0

84e minuut.
Presvytis geeft de bal voor. Klungelig pakt Stanciu de bal. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu verovert de bal door een tackle van achteren. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Manhuflaçu 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbia FC 10%, Manhuflaçu 90%.
Columbia FC - Manhuflaçu 18:0