Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marialva new cyte
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 15.1
good Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Píccolo is nu in balbezit. Babulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Chraszta rent richting de bal. Chraszta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gorgan rent richting de bal. Boudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudet passt de bal in één keer door. Chraszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraszta schiet op doel. Sandoval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - new cyte 1:0

11e minuut.
Corpo geeft een lange en hoge pass. Salcido kopt de bal weg. Portugal heeft problemen om de bal te vangen. Chraszta rent richting de bal. Chraszta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gomes Silva speelt de bal door. Remela bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudet met een sublieme pass. Salcido rent richting de bal. Salcido schiet op doel. Sandoval bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - new cyte 2:0

26e minuut.
Remela geeft de bal voor. Gomes Silva kopt de bal weg. Boudet probeert naar een medespeler te passen. Salcido is nu in balbezit. Salcido haalt uit met een fantastische trap. Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Remela probeert naar een medespeler te passen. Xereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xereu geeft een hoge lob. Salcido rent richting de bal. Salcido haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Corpo passt de bal in één keer door. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva met een sublieme pass. Boudet met een sublieme pass. Babulewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 30%, new cyte 70%.
Marialva - new cyte 2:0

46e minuut.
Carrão speelt de bal door. Hickmann rent richting de bal. Salcido onderschept slim de pass. Salcido haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - new cyte 3:0

54e minuut.
Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano begaat een overtreding. Gomes Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corpo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Zornetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chraszta is nu in balbezit. Chraszta haalt uit met een fantastische trap. Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - new cyte 4:0

63e minuut.
Gorgan kopt de bal weg. Daar is Xereu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - new cyte 5:0

73e minuut.
Portugal is nu in balbezit. Boudet onderschept slim de pass. Boudet speelt de bal door. Salcido rent richting de bal. Salcido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Xereu onderschept slim de pass. Boudet speelt de bal door. Babulewicz geeft een hoge lob. Salcido controleert de bal met de borst. Salcido schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Salcido passt de bal in één keer door. Chraszta is nu in balbezit. Chraszta geeft een lange en hoge pass. Salcido rent richting de bal. Salcido draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 23%, new cyte 77%.
Marialva - new cyte 5:0