Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
new cyte Marialva
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 29.6
unsatisfactory Schieten good
weak Passen poor
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Salcido onderschept slim de pass. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Chraszta is nu in balbezit. Chraszta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Marialva 0:1

7e minuut.
Gorgan verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgan geeft een hoge lob. Daar is Sergipano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chraszta rent richting de bal. Chraszta geeft een hoge lob. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Marialva 0:2

10e minuut.
Corpo passt de bal in één keer door. Chraszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraszta passt de bal in één keer door. Salcido is nu in balbezit. Salcido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Marialva 0:3

12e minuut.
Daar is Remela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boudet probeert naar een medespeler te passen. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraszta onderschept slim de pass. Chraszta schiet op doel. Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xereu is nu in balbezit. Salcido onderschept slim de pass. Salcido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Marialva 0:4

16e minuut.
Corpo geeft een hoge lob. Chraszta kopt de bal weg. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido haalt uit met een fantastische trap. Sandoval maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Gomes Silva speelt de bal door. Salcido is nu in balbezit. Xereu is nu in balbezit. Salcido onderschept slim de pass. Salcido draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chraszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraszta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Kaufmann met de inworp. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador verovert de bal door een tackle van achteren. Brocador geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chraszta is nu in balbezit. Chraszta speelt de bal door. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Marialva 0:5

31e minuut.
Dukai met een snelle inworp. Boudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudet passt de bal met de wreef. Chraszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraszta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Babulewicz met een sublieme pass. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudet met een sublieme pass. Chraszta rent richting de bal. Chraszta schiet op doel. Sandoval bokst de bal weg.

41e minuut.
Babulewicz speelt de bal door. Chraszta is nu in balbezit. Chraszta passt de bal in één keer door. Salcido is nu in balbezit. Salcido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Babulewicz met een sublieme pass. Salcido rent richting de bal. Salcido passt de bal met de wreef. Chraszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraszta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Marialva 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new cyte 68%, Marialva 32%.
new cyte - Marialva 0:6

54e minuut.
Boudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudet speelt de bal door. Klungelig pakt Chraszta de bal. Chraszta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Marialva 0:7

56e minuut.
Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Xereu controleert de bal met de borst. Chraszta is nu in balbezit. Chraszta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Gorgan is nu in balbezit. Gorgan speelt de bal door. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz geeft een hoge lob. Chraszta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Marialva 0:8

65e minuut.
Boudet met een sublieme pass. Chraszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraszta passt de bal in één keer door. Salcido is nu in balbezit. Salcido haalt uit met een fantastische trap. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Gorgan met een sublieme pass. Boudet is nu in balbezit. Remela begaat een overtreding. Boudet raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gorgan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Remela rent richting de bal. Remela geeft de bal voor. Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Boudet rent richting de bal. Boudet passt de bal in één keer door. Chraszta is nu in balbezit. Chraszta draait met de bal, schiet en ... Xereu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Marialva 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new cyte 68%, Marialva 32%.
new cyte - Marialva 0:9