Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crubera fc Marialva
Defensa Tactiek 442
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 29.4
solide Schieten redelijk
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen matig


3e minuut.
López Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. López Clemente geeft de bal voor. La Rocca probeert naar een medespeler te passen. Mello rent richting de bal. Mello haalt uit met een fantastische trap. Janicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Deros rent richting de bal. Gasperoni onderschept slim de pass. Gasperoni geeft een lange en hoge pass. Mello rent richting de bal. Mello haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Marialva 1:0

16e minuut.
Konkiel geeft een lange en hoge pass. Corpo is nu in balbezit. Corpo passt de bal zonder na te denken. Chraszta is nu in balbezit. Chraszta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Konkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkiel passt de bal in één keer door. Carp probeert naar een medespeler te passen. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Marialva 2:0

39e minuut.
Cassaretto is nu in balbezit. Cassaretto geeft een hoge lob. Mello rent richting de bal. Mello schiet op doel. Deros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Konkiel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carp geeft de bal voor. Mello springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rocca onderschept slim de pass. La Rocca passt de bal zonder na te denken. Gasperoni heeft problemen om de bal te vangen. Gasperoni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crubera fc 36%, Marialva 64%.
Crubera fc - Marialva 2:0

56e minuut.
Daar is Salcido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcido passt de bal zonder na te denken. Chraszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraszta draait met de bal, schiet en ... Uberti probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
La Rocca met een sublieme pass. Carp is nu in balbezit. Carp met een sublieme pass. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Roma rent richting de bal. Wat een zware overtreding van López Clemente ... Strafschop! López Clemente krijgt een gele kaart. Roma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mello neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Janicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Marialva 3:0

83e minuut.
Carp is nu in balbezit. Carp met een sublieme pass. Mello rent richting de bal. Mello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crubera fc 43%, Marialva 57%.
Crubera fc - Marialva 3:0