Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marialva Crubera fc
442 Tactiek Defensa
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 41.7
matig Schieten goed
waardeloos Passen goed
matig Verdedigen goed


13e minuut.
La Rocca onderschept slim de pass. La Rocca passt de bal in één keer door. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi schiet op doel. Janicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Crubera fc 0:1

19e minuut.
Mazzocchi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bendea komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Carp met een sublieme pass. Foix bereikt de bal nog maar net als eerste. Foix met een sublieme pass. Bendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Crubera fc 0:2

28e minuut.
Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Chraszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido is nu in balbezit. Salcido schiet op doel. Rivas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Uberti passt de bal in één keer door. Foix bereikt de bal nog maar net als eerste. Foix geeft een hoge lob. Bendea rent richting de bal. Bendea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Babulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Salcido rent richting de bal. Met opzet legt La Rocca zijn tegenspeler op de grond. La Rocca krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Salcido is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gorgan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Uberti de bal. Chraszta is nu in balbezit. Chraszta schiet op doel. Rivas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Crubera fc 1:2

44e minuut.
Carp kopt de bal weg. La Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rocca geeft een lange en hoge pass. Bendea is nu in balbezit. Bendea draait met de bal, schiet en ... Janicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 65%, Crubera fc 35%.
Marialva - Crubera fc 1:2

64e minuut.
Carp verovert de bal door een tackle van achteren. Carp speelt de bal door. Foix probeert naar een medespeler te passen. Bendea is nu in balbezit. Bendea draait met de bal, schiet en ... Janicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Deros geeft de bal voor. Cassaretto is nu in balbezit. Babulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Babulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Babulewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Janicki trapt de bal weg. La Rocca kopt de bal weg. López Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Bendea rent richting de bal. Bendea draait met de bal, schiet en ... Janicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Crubera fc 1:3

82e minuut.
Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Salcido is nu in balbezit. Lancia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lancia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 65%, Crubera fc 35%.
Marialva - Crubera fc 1:3