Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.F.Bets Manhuflaçu
Nova Temporada Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 16.6
excellent Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sirnes passt de bal met de wreef. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling passt de bal zonder na te denken. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Manhuflaçu 1:0

2e minuut.
do Maranhão met een sublieme pass. do Aerosmith heeft problemen om de bal te vangen. do Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven onderschept slim de pass. Graaven schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sephadi rent richting de bal. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi schiet op doel. Justus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. do Salqueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Manhuflaçu 2:0

5e minuut.
Graaven passt de bal in één keer door. Borba speelt de bal door. Semmeling speelt de bal door. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Manhuflaçu 3:0

5e minuut.
do Maranhão speelt de bal door. do Aerosmith met een sublieme pass. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Graaven probeert naar een medespeler te passen. Semmeling rent richting de bal. Grozăvescu is nu in balbezit. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Manhuflaçu 4:0

9e minuut.
do Maranhão met een sublieme pass. Daar is do Aerosmith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro bokst de bal weg.

12e minuut.
Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling verovert de bal door een tackle van achteren. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Graaven rent richting de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Manhuflaçu 5:0

14e minuut.
Baranowski probeert naar een medespeler te passen. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling speelt de bal door. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Manhuflaçu 6:0

18e minuut.
Baranowski met een sublieme pass. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba met een sublieme pass. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Manhuflaçu 7:0

22e minuut.
Borba speelt de bal door. Graaven is nu in balbezit. Graaven passt de bal zonder na te denken. Sephadi rent richting de bal. Sephadi draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi is nu in balbezit. Grozăvescu met een sublieme pass. Graaven is nu in balbezit. Graaven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Manhuflaçu 8:0

34e minuut.
Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba geeft de bal voor. Klungelig pakt Machado de Carvalho de bal. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. do Salqueiro met een harde bal richting middenveld. Sephadi kopt de bal weg. Daar is Graaven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graaven schiet op doel. do Salqueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Graaven rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semmeling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Manhuflaçu 9:0

43e minuut.
Graaven heeft problemen om de bal te vangen. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling is nu in balbezit. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grozăvescu heeft problemen om de bal te vangen. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Manhuflaçu 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 18%, Manhuflaçu 82%.
A.F.Bets - Manhuflaçu 10:0

49e minuut.
Baranowski speelt de bal door. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling passt de bal in één keer door. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Manhuflaçu 11:0

50e minuut.
Baranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranowski passt de bal met de wreef. Semmeling geeft de bal voor. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
do Salqueiro trapt de bal weg van het doel. Semmeling kopt de bal weg. Graaven heeft problemen om de bal te vangen. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Graaven is nu in balbezit. Graaven draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Sephadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozăvescu is nu in balbezit. Sephadi probeert naar een medespeler te passen. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ingerslev passt de bal in één keer door. Machado de Carvalho rent richting de bal. Semmeling verovert de bal door een tackle van achteren. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Klungelig pakt Sotero de bal. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi probeert naar een medespeler te passen. Graaven is nu in balbezit. Graaven schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Graaven is nu in balbezit. Graaven geeft de bal voor. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Manhuflaçu 12:0

64e minuut.
Daniel rent richting de bal. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu passt de bal zonder na te denken. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Manhuflaçu 13:0

67e minuut.
Grozăvescu passt de bal in één keer door. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu is nu in balbezit. Sephadi is nu in balbezit. Grozăvescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ingerslev speelt de bal door. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi passt de bal met de wreef. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Kwaśnik komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Baranowski heeft problemen om de bal te vangen. Baranowski geeft de bal voor. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven schiet op doel. Justus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Baranowski rent richting de bal. Baranowski speelt de bal door. Grozăvescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Argirov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Sotero de bal onder controle te krijgen. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu geeft de bal voor. Graaven rent richting de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling passt de bal zonder na te denken. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Manhuflaçu 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 11%, Manhuflaçu 89%.
A.F.Bets - Manhuflaçu 14:0